پایگاه خبری خانه فوتبال:

مشخص شدن دستیاران تارتار در پرسپولیس

مربیان تیم فوتبال پرسپولیس مشخص و معرفی شدند.
 به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، بر این اساس، حسین اینانلو به عنوان مربی دروازه‌بان‌های پرسپولیس فعالیت خواهد کرد. اینانلو ۱۸ سال سابقه مربیگری و مدرک مربیگری A آسیا را دارد.
وحید فاضلی، که سابقه سرمربیگری نساجی و حضور در کادر فنی تراکتور را در کارنامه دارد، به جمع اعضای کادر فنی پرسپولیس اضافه شد. فاضلی از ۱۵ سال سابقه مربیگری و مدرک A آسیا، برخودار است.
علیرضا محمد، مدافع پیشین پرسپولیس، دیگر عضو جدید کادر فنی سرخپوشان است. او که سابقه حضور در ترکیب پرسپولیس و همچنین فعالیت در آکادمی این باشگاه را دارد، با مدرک مربیگری A آسیا در کنار مهدی تاتار فعالیت خواهد کرد.
باشگاه پرسپولیس همچنین اعلام می‌کند که روند تکمیل کادر فنی ادامه دارد و طی روزهای آینده، نفرات دیگری نیز به جمع همکاران مهدی تارتار اضافه خواهند شد.

 

با دوستان خود به اشتراک بگذارید: