تجربه، برگ برنده ما در بازیهای حذفی است
آنچلوتی پیش از دیدار با نروژ: برزیل در بهترین شرایط خود قرار دارد؛
ایست رادرفورد – کارلو آنچلوتی، سرمربی تیم ملی برزیل، در آستانه دیدار حساس برابر نروژ در مرحله یکهشتم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶، تأکید کرد سلسائو در بهترین مقطع خود از زمان آغاز مسابقات قرار دارد و با اعتمادبهنفس کامل آماده این تقابل مهم است.
آنچلوتی پیش از دیدار با نروژ: برزیل در بهترین شرایط خود قرار دارد؛ تجربه، برگ برنده ما در بازیهای حذفی است
ایست رادرفورد – کارلو آنچلوتی، سرمربی تیم ملی برزیل، در آستانه دیدار حساس برابر نروژ در مرحله یکهشتم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶، تأکید کرد سلسائو در بهترین مقطع خود از زمان آغاز مسابقات قرار دارد و با اعتمادبهنفس کامل آماده این تقابل مهم است.
آنچلوتی در نشست خبری پیش از مسابقه، پیروزی دشوار و دیرهنگام مقابل ژاپن در مرحله قبل را عامل افزایش اعتمادبهنفس بازیکنانش دانست و گفت تیمش اکنون از نظر ذهنی و فنی آماده هر سناریویی است.
او اظهار داشت:
«موافقم که نروژ حریف بسیار دشواری است. آنها تیمی منظم، باکیفیت و دارای ساختار تاکتیکی بسیار خوبی هستند. ما باید بهترین نمایش خود را ارائه دهیم و معتقدم اکنون بهترین زمان برای انجام این کار است؛ زیرا اعتمادبهنفس بالایی داریم، از یک مسابقه سخت مقابل ژاپن عبور کردهایم، همچنان انگیزه پیشرفت داریم و برای هر اتفاقی که ممکن است در جریان بازی رخ دهد، آماده هستیم.»
هشدار درباره قدرت هجومی نروژ
سرمربی ایتالیایی برزیل با تمجید از نسل فعلی فوتبال نروژ، این تیم را یکی از متوازنترین تیمهای حاضر در جام جهانی توصیف کرد.
نروژ پس از کسب عنوان نایبقهرمانی گروه I، بالاتر از سنگال و عراق و پایینتر از فرانسه، راهی مرحله حذفی شد و در مرحله یکشانزدهم نهایی نیز با پیروزی ۲ بر یک مقابل ساحل عاج به جمع ۱۶ تیم برتر رسید.
آنچلوتی درباره حریف تیمش گفت:
«نروژ بدون تردید از کیفیت هجومی بسیار بالایی برخوردار است. این تیم از نظر تاکتیکی تعادل فوقالعادهای دارد و در فاز تهاجمی نیز بسیار خطرناک است. ضربه زدن به آنها در ضدحملات کار آسانی نیست، زیرا در خط میانی تعادل و انسجام بسیار خوبی دارند.»
سرمربی برزیل همچنین به حضور ستارههایی مانند ارلینگ هالند و مارتین اودگارد اشاره کرد و معتقد است این نسل، یکی از بهترین نسلهای تاریخ فوتبال نروژ به شمار میرود.
تجربه؛ تفاوتساز بازیهای حذفی
آنچلوتی در ادامه با اشاره به حساسیت مسابقات حذفی، تجربه بازیکنانش را یکی از مهمترین عوامل موفقیت برزیل دانست.
او با یادآوری پیروزی دیرهنگام مقابل ژاپن در مرحله قبل گفت:
«تجربه، عامل بسیار مهمی است. دیدار قبلی ما در جام جهانی این موضوع را بهخوبی نشان داد. گاهی یک تیم باکیفیت، تجربه کافی برای مدیریت دقایق پایانی، فشار مسابقه و حفظ نتیجه را ندارد. حضور بازیکنانی که سالها در بالاترین سطح فوتبال بازی کردهاند و به چنین شرایطی عادت دارند، در این مرحله از رقابتها اهمیت بسیار زیادی دارد.»
برزیل امشب در ورزشگاه نیویورک–نیوجرسی برابر نروژ قرار میگیرد؛ دیداری که برنده آن راهی مرحله یکچهارم نهایی جام جهانی خواهد شد و در آن مرحله به مصاف برنده تقابل انگلیس و مکزیک میرود.
دیدگاه تان را بنویسید