پایگاه خبری خانه فوتبال:

استعفای مالدینی و لئوناردو از فدراسیون فوتبال ایتالیا؛ پروژه پیرلو برای نیمکت آتزوری شکست خورد

بحران تازه در فوتبال ایتالیا؛ دو چهره بزرگ تنها ۱۶ روز پس از آغاز همکاری کنار رفتند

پائولو مالدینی و لئوناردو تصمیم گرفتند از سمت‌های خود در فدراسیون فوتبال ایتالیا (FIGC) کناره‌گیری کنند؛ تصمیمی که تنها چند روز پس از پیوستن آن‌ها به پروژه بازسازی تیم ملی ایتالیا اتخاذ شد.

بر اساس گزارش اسکای اسپورت ایتالیا، این دو چهره سرشناس فوتبال ایتالیا پس از توافق برای همکاری با فدراسیون و کمک به بازسازی ساختار تیم ملی، از سمت‌های خود استعفا داده‌اند.

پایان همکاری کوتاه مالدینی با FIGC

مالدینی در تاریخ ۱۱ ژوئیه به عنوان مدیر فنی فدراسیون فوتبال ایتالیا منصوب شد تا در روند بازسازی تیم ملی پس از ناکامی در صعود به سومین جام جهانی متوالی نقش داشته باشد.

یکی از نخستین وظایف او پیدا کردن جانشین مناسب برای جنارو گتوزو بود؛ چراکه پس از پایان همکاری با گتوزو، نیمکت تیم ملی ایتالیا بدون سرمربی باقی مانده بود.

اما تنها ۱۶ روز پس از آغاز همکاری، مالدینی از سمت خود کناره‌گیری کرد و لئوناردو، ستاره سابق تیم ملی برزیل و مشاور او، نیز تصمیم مشابهی گرفت.

شکست پروژه حضور پیرلو روی نیمکت ایتالیا

این استعفاها پس از آن رخ داد که آندره‌آ پیرلو اعلام کرد دیگر گزینه هدایت تیم ملی ایتالیا نیست.

پیرلو یکی از گزینه‌های اصلی مالدینی برای جانشینی گتوزو بود، اما احتمال انتخاب او با مخالفت‌های زیادی روبه‌رو شد؛ به‌ویژه به دلیل ارتباطات تجاری او با یک شرکت شرط‌بندی روسی که باعث ایجاد حواشی فراوان شد.

گزارش‌ها حاکی است که پس از رد شدن پیشنهاد اولیه فدراسیون به پپ گواردیولا، مالدینی پیرلو را گزینه مورد نظر خود برای هدایت آتزوری می‌دانست.

بحران مدیریتی برای رئیس جدید فدراسیون

جدایی همزمان مالدینی و لئوناردو، بحران فوری جدیدی برای جووانی مالاگو، رئیس تازه‌منتخب فدراسیون فوتبال ایتالیا، ایجاد کرده است.

این اتفاق در شرایطی رخ می‌دهد که فوتبال ایتالیا یکی از سخت‌ترین دوره‌های چند دهه اخیر خود را تجربه می‌کند؛ تیم ملی این کشور برای سومین دوره متوالی از حضور در جام جهانی بازمانده و باشگاه‌های ایتالیایی نیز فصل گذشته در رقابت‌های اروپایی عملکرد چندان موفقی نداشتند.

گزینه‌های جدید برای نیمکت آتزوری

پس از کنار رفتن پیرلو از فهرست گزینه‌ها، نام چند مربی بزرگ بار دیگر برای هدایت تیم ملی ایتالیا مطرح شده است.

از جمله گزینه‌های مورد توجه می‌توان به:

  • روبرتو مانچینی

  • تیاگو موتا

  • آنتونیو کونته

اشاره کرد.

جمع‌بندی

استعفای پائولو مالدینی و لئوناردو ضربه‌ای جدی به برنامه بازسازی تیم ملی ایتالیا وارد کرده است. پروژه‌ای که قرار بود با حضور چهره‌های بزرگ فوتبال این کشور آغاز شود، تنها پس از چند روز با اختلافات مدیریتی و شکست گزینه مربیگری آندره‌آ پیرلو وارد بحران شد.

اکنون فدراسیون فوتبال ایتالیا باید در سریع‌ترین زمان ممکن هم ساختار مدیریتی جدیدی پیدا کند و هم برای آینده نیمکت آتزوری تصمیمی سرنوشت‌ساز بگیرد.

 

با دوستان خود به اشتراک بگذارید: