پایگاه خبری خانه فوتبال:

کرمان موتور یکی از خودروسازان و وارد کنندگان مهم کشور است.کرمان موتور در شهر بم قرار دارد.کرمان موتور با مونتاژ هیوندای آغاز به کار کرد.کرمان موتور به دلیل تحریم ها نتوانست با کره ای ها ادامه بدهد.کرمان موتور هم اکنون با ثبت برند تجاری کی ام سی اقدام به مونتاژ خودروهای چینی می کند.

سقوط قیمت شاسی بلند غول پیکر کرمان موتور

خودروی کی‌ام‌سی K۷ که به عنوان شاسی بلند غول پیکر کرمان موتور شناخته می شود امروز ۹۵ میلیون کاهش یافته است

قیمت روز خودروهای کرمان موتور

نام خودرو قیمت بازار (تومان) قیمت کارخانه (تومان) تغییر قیمت بازار
جک J4 ۸۶۰,۰۰۰,۰۰۰ ۷۸۵,۰۰۰,۰۰۰ ‎-۲۵,۰۰۰,۰۰۰‌
جک S3 ۱,۲۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ۹۵۵,۰۰۰,۰۰۰ ‎-۴۰,۰۰۰,۰۰۰‌
جک S5 ۱,۶۷۵,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۵۴۵,۰۰۰,۰۰۰ ‎-۴۵,۰۰۰,۰۰۰‌
کی‌ام‌سی T8 ۱,۷۶۰,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۶۵۰,۰۰۰,۰۰۰ ‎-۳۰,۰۰۰,۰۰۰‌
کی‌ام‌سی J7 ۱,۸۹۰,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۷۵۰,۰۰۰,۰۰۰ ‎-۵۰,۰۰۰,۰۰۰‌
کی‌ام‌سی K7 ۲,۱۳۰,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۸۵۰,۰۰۰,۰۰۰ ‎-۹۵,۰۰۰,۰۰۰‌

منبع: اقتصادآنلاین

حراج بزرگ فروش قسطی کرمان موتور با اقساط 12 ماهه

کرمان موتور امروز ۳۰ اردیبهشت طرح فروش اقساطی پیکاپ T۸ را آغاز و این خودرو را در قالب اقساط ۱۲ ماهه‌ به متقاضیان واگذار کند.

قیمت کارخانه پیکاپ T۸، یک میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان است. اما قیمت ‌پیکاپ T۸ در بازار آزاد حدود دو میلیارد تومان است. به عبارتی اختلاف قیمت کارخانه و بازار آزاد پیکاپ حدود ۳۵۰ میلیون تومان است.

آنگونه که این خودروساز اعلام کرده متقاضیان باید ‌مبلغ یک میلیارد تومان از قیمت این خودرو را نقدا پرداخت کنند. مابقی مبلغ اعلام شده باید در قالب یک فقره چک ۷۸۰ میلیون تومانی در وجه شرکت کرمان موتور صادر شود و خریداران این مبلغ را ظرف مدت ۱۲ ماه پرداخت کنند.

مدت زمان تحویل این خودرو به خریداران ۹۰ روز کاری بعد از نهایی شدن ثبت نام است و آنگونه که اعلام شده سند خودرو تا زمان اتمام اقساط در رهن شرکت کرمان موتور می‌ماند.

متقاضیان خرید این خودرو می‌توانند از امروز به سایت کرمان موتور مراجعه و در این طرح ثبت نام کنند.

مهلت ثبت نام در این طرح از ۳۰ اردیبهشت تا ۱۳ خرداد ادامه دارد. این خودروساز قصد دارد که خودروهای خود را در رنگ‌های سفید، مشکی میکا، قرمز و آبی زنگاری تولید و به متقاضیان واگذار کند.

کرمان موتور در بخش نامه فروش T۸ تاکید کرده این خودروها دارای بیمه بدنه است و هزینه بیمه روی اقساط از مشتران دریافت می‌شود.این خودروساز درباره مالیات‌های دریافتی از متقاضیان، هزینه بیمه شخص ثالث اعلام کرد هزینه ها را بر اساس ۱۴۰۲ محاسبه کرده و چنانچه تغییری در آنها داده شود مابقی از متقاضیان دریافت خواهد شد./ تجارت‌نیوز

گروکشی کرمان موتور از شورای رقابت

شرکت کرمان موتور درباره قیمت‌های اعلامی شورای رقابت و حذف خودروهایش از چرخه تولید اطلاعیه‌ای صادر کرد. با توجه به فاصله قیمت‌ اعلامی شورای رقابت با هزینه‌های ادعایی این شرکت، احتمالاً چهار محصول پرطرفدار این مونتاژکار خودروهای چینی، از چرخه تولید و بازار حذف شود.

به گزارش تجارت‌نیوز، شرکت کرمان موتور اطلاعیه‌ای را در مورد شرایط فروش محصولاتش و قیمت‌گذاری خودروهای مونتاژی منتشر کرده است. گویی قیمت‌گذاری اخیر شورای اخیر برای چهار محصول J4، S3، S7 و k7 به مذاق این شرکت خوش نیامده و آن‌ها قصد حذف این چهار محصول را از سبد تولید خود دارند.

این شرکت اعلام کرده است که «بر اساس مطالب منتشرشده در رسانه‌ها، شورای رقابت در جلسه مورخ ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲، برای چهار مدل از محصولات سواری این شرکت قیمت‌هایی را تعیین کرده است که مبنای محاسباتی آ‌ن‌ها با واقعیت‌های امروز کشور مغایرت کامل دارد.

یکی از مهم‌ترین مغایرت‌ها بر اساس اعلام صریح اعضای شورا در جلسه روز شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲، اعمال نرخ ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی برای محاسبه قیمت‌ها بوده که اصولاً بیش از چهار ماه است بر اساس سیاست‌های بانک مرکزی، این نرخ ارز برای واردات خودروسازان اعمال نمی‌شود و شرکت‌های خودروسازی باید ارز واردات قطعات منفصله خودرو را از بازار متشکل ارزی با نرخ مابین ۴۰ هزار تا ۴۵ هزار تومان تأمین کنند.

همچنین پس از تاریخ اعلام نرخ‌های مذکور در رسانه‌ها به نقل از شورای رقابت، این شرکت هیچ‌گونه اعلام فروش و یا ثبت‌نامی برای این چهار مدل خودرو نداشته است و تصور ایجادشده مبنی بر فروش محصولات شرکت کرمان موتور براساس قیمت اختیاری یا هر قیمت دیگری کاملاً خلاف واقع است.».

احتمال توقف تولید ۴ خودروی کرمان موتور

این شرکت همچنین تأکید کرده است که «در صورت ادامه اصرار شورای رقابت بر قیمت‌های اعلامی که بر مبنای مفروضات اشتباه است، این چهار محصول از چرخه تولید شرکت کرمان موتور حذف خواهند شد؛ زیرا براساس منطق اقتصادی، تولید و فروش با زیان امکان‌پذیر نیست.

دستورالعمل شورای رقابت صرفاً برای خودروهای سواری بوده و وانت و خودروهای تجاری دیگر را شامل نمی‌شود. لذا فروش خودروهای تجاری و وانت در اختیار شرکت‌های خودروساز است.».

حال به نظر می‌رسد شرکت‌های خودروسازی با این سبک گروکشی و تهدید به توقف تولید و عرضه محصولات خود، قصد دارند کارکرد شورای رقابت را رسماً زیر سوال ببرند و بدین طریق قیمت‌های خود را به بازار تحمیل کنند.

البته ادعای این شرکت‌ها مبنی بر استفاده از ارز ۴۰ هزار تا ۴۵ هزار تومانی قابل بررسی است و در صورتی که شورای رقابت با ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی به محاسبه قیمت‌ها پرداخته، بدیهی است که تولید خودروهای مونتاژی زیان‌ده شود و خودروسازان توان ادامه تولید را از دست دهند.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید: