از عملکرد تیم داوری به دلیل اتخاذ تصمیمات صحیح در لحظات حساس مسابقه تمجید کرد.
مارتینس پس از پیروزی پرتغال برابر کرواسی: داور تصمیمات مهم را بهدرستی گرفت
روبرتو مارتینس، سرمربی تیم ملی پرتغال، پس از پیروزی ۲ بر ۱ تیمش مقابل کرواسی در مرحله یکشانزدهم نهایی جام جهانی، تأکید کرد که شاگردانش شایسته این برد بودند و از عملکرد تیم داوری به دلیل اتخاذ تصمیمات صحیح در لحظات حساس مسابقه تمجید کرد.
مارتینس پس از پیروزی پرتغال برابر کرواسی: داور تصمیمات مهم را بهدرستی گرفت
روبرتو مارتینس، سرمربی تیم ملی پرتغال، پس از پیروزی ۲ بر ۱ تیمش مقابل کرواسی در مرحله یکشانزدهم نهایی جام جهانی، تأکید کرد که شاگردانش شایسته این برد بودند و از عملکرد تیم داوری به دلیل اتخاذ تصمیمات صحیح در لحظات حساس مسابقه تمجید کرد.
دیداری پرهیجان و تماشایی که انتظارات را برآورده کرد، ابتدا با گل ایوان پریشیچ به سود کرواسی آغاز شد. اما پرتغال پس از بازبینی صحنه توسط سیستم کمکداور ویدئویی (VAR) صاحب یک ضربه پنالتی شد و کریستیانو رونالدو با تبدیل آن به گل، بازی را به تساوی کشاند. در ادامه، گونسالو راموس در واپسین دقایق وقتهای تلفشده با ضربه سر گل پیروزیبخش پرتغال را به ثمر رساند.
کرواسی در آخرین لحظات مسابقه موفق شد توپ را وارد دروازه پرتغال کند، اما پس از بررسی مجدد توسط VAR، این گل به دلیل آفساید مردود اعلام شد. این تصمیم با اعتراض شدید هواداران کرواسی در ورزشگاه تورنتو همراه شد و برخی از آنها با پرتاب اشیا به داخل زمین، نارضایتی خود را ابراز کردند.
مارتینس در واکنش به این پرسش که آیا کرواسی از سوی VAR از رسیدن به گل دوم محروم شده است، گفت:
«هیچ تصمیم اشتباهی در این مسابقه گرفته نشد. امروز خوششانس بودیم، اما تصمیمات داوری کاملاً درست بود. تصاویر بهوضوح نشان داد که صحنه گل آفساید بوده و پنالتی نیز کاملاً صحیح اعلام شد. من برای کاری که زلاتکو دالیچ با این تیم انجام داده احترام زیادی قائلم و واقعاً حیف شد که این مسابقه تنها یک برنده داشت.»
در مقابل، زلاتکو دالیچ، سرمربی کرواسی، دیدگاه متفاوتی نسبت به قضاوت مسابقه داشت و با ابراز نارضایتی از عملکرد داور، از آن به عنوان «قضاوتی ضعیف» یاد کرد.
تیم ملی پرتغال در مرحله یکهشتم نهایی جام جهانی باید به مصاف اسپانیا برود؛ دیداری که در شهر دالاس برگزار خواهد شد. مارتینس درباره این تقابل گفت:
«ما برای کیفیت بالای تیم اسپانیا احترام زیادی قائل هستیم. فکر میکنم شاهد مسابقهای فوقالعاده خواهیم بود؛ بدون تردید این دیدار، نبرد بزرگ اروپایی این دوره از جام جهانی خواهد بود.»
سرمربی پرتغال در پاسخ به پرسشی درباره نحوه کنترل فشار روانی در مسابقات حساس نیز اظهار داشت:
«در طول سالها یاد گرفتهام احساساتم را کنترل کنم. در چنین بازیهایی مهم است که آرامش خود را حفظ کنید و تصمیمات منطقی بگیرید.»
او در پایان با لحنی طنزآمیز افزود:
«در این مسیر موهایم را از دست دادهام، اما فکر میکنم ارزشش را داشته است.»
دیدگاه تان را بنویسید