پایگاه خبری خانه فوتبال:
آلگری سرمربی ناپولی شد

سرمربی پر افتخار فوتبال ایتالیا با قراردادی بلندمدت هدایت آبی‌های ناپل را بر عهده گرفت.
باشگاه ناپولی به طور رسمی از امضای قرارداد با ماسیمیلیانو آلگری خبر داد. این مربی ایتالیایی تا ۳۰ ژوئن ۲۰۲۹ سکان هدایت این تیم جنوبی را به دست گرفته است.
آلگری با این جابه‌جایی به باشگاهی بازمی‌گردد که در دوران بازیگری‌اش در فصل ۱۹۹۸-۱۹۹۷ پیراهن آن را بر تن کرده بود و حالا پس از پایان دوره حضورش در میلان و کسب رتبه پنجم در فصل گذشته سری آ، چالش جدیدی را روی نیمکت ناپولی آغاز می‌کند.
کارنامه این مربی متولد لیورنو مملو از افتخارات درخشان در فوتبال ایتالیا است. آلگری که پیش از این سابقه هدایت کالیاری و صعود تاریخی با ساسولو را در کارنامه دارد، با ۶ قهرمانی در سری آ (۵ بار با یوونتوس و یک بار با میلان)، ۵ جام حذفی ایتالیا، ۳ سوپرکاپ و دو بار صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا، یکی از پرافتخارترین مربیان شاغل در ایتالیا محسوب می‌شود.
مدیران ناپولی امیدوارند با آلگری، این باشگاه را دوباره به روزهای اوج و کورس قهرمانی رقابت‌های سری آ بازگردانند.
 
با دوستان خود به اشتراک بگذارید: