پایگاه خبری خانه فوتبال:

انتقاد تند زیدان از سبک بازی پاراگوئه مقابل فرانسه

هافبک پیشین فرانسه با انتقاد از تاکتیک‌های تدافعی پاراگوئه در جام جهانی رویکرد این تیم را ناامیدکننده خواند.
زین‌الدین زیدان، پس از صعود سخت خروس‌ها به مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ به شدت از سبک بازی و تاکتیک‌های اتخاذ شده توسط تیم ملی پاراگوئه انتقاد کرد. ستاره پیشین و هافبک طراح تیم ملی فوتبال فرانسه رویکرد تدافعی حریف را دور از انتظار دانست و تاکید کرد که در چنین سطحی از مسابقات، تیم‌ها باید جرات و جاه‌طلبی بیشتری از خود نشان دهند.
زیدان گفت: اگر واقع‌بین باشم، از رویکرد و نوع بازی پاراگوئه ناامید شدم. وقتی یک تیم به مرحله یک‌هشتم نهایی صعود می‌کند، باید جاه‌طلب باشد و برای بردن بجنگد. دفاع کردن از همان دقیقه اول مسابقه چه معنایی دارد؟ آن‌ها برای مساوی آمده بودند؟ مقابل تیمی مثل فرانسه، اگر تمام زمان بازی را فقط به محافظت از محوطه جریمه خودی اختصاص دهید، در نهایت حریف راهی برای عبور از خط دفاعی شما پیدا خواهد کرد.
کاپیتان پیشین فرانسوی‌ها همچنین به شدت از نحوه قضاوت داور مسابقه و مدارای بیش از حد او با بازیکنان حریف گلایه کرد و گفت: داور میدان بیش از اندازه به بازیکنان اجازه خطا داد. این یک بازی بسیار فیزیکی و خشن بود، اما در کمال تعجب تنها سه کارت زرد در طول مسابقه داده شد که هر سه کارت هم به بازیکنان فرانسه تعلق گرفت. حتی در صحنه اعلام پنالتی هم داور جریمه شخصی در نظر نگرفت و به بازیکن خاطی کارت نشان نداد. همین مدارا و ارفاق‌های داور باعث شد پاراگوئه با خیال راحت به همان سبک بازی خشن و تدافعی خود ادامه دهد.
زیدان با تمجید از صبوری و تمرکز بازیکنان تیم ملی فرانسه برای باز کردن قفل دروازه حریف اظهار داشت: فرانسه برای پیروزی فقط به یک لحظه و یک گل نیاز داشت و در نهایت هم به آن رسید. وقتی به تیم‌های بزرگ زمان کافی بدهید، دقیقاً همین کار را می‌کنند و در بهترین زمان ممکن ضربه نهایی را وارد خواهند کرد.

 

با دوستان خود به اشتراک بگذارید: