پایگاه خبری خانه فوتبال:
واکنش آنچلوتی به حذف برزیل از جام جهانی/گاهی باید طعم شکست را چشید!

سرمربی ایتالیایی تیم ملی فوتبال برزیل به حذف تیمش از جام جهانی و ندادن پنالتی به وینیسیوس واکنش نشان داد.
کارلو آنچلوتی، سرمربی تیم ملی فوتبال برزیل، پس از شکست ۲ بر یک برابر نروژ و حذف غیرمنتظره از جام جهانی ۲۰۲۶ در مرحله یک‌هشتم نهایی، در نشست خبری به تحلیل عملکرد تیمش پرداخت و تأکید کرد که شاگردانش فرصت‌سازی کردند، اما نمی‌توانستند ریسک فشار بیش از حد را بپذیرند.
وی گفت: در ابتدای بازی به نظرم تیمی کنترل‌شده بودیم و فرصت‌هایی ایجاد کردیم، اما فشار بیش از حد مقابل دفاع بسته نروژ خطرناک بود.
آنچلوتی با اشاره به تصمیم بحث‌برانگیز انتخاب برونو گیمارش به‌عنوان زننده پنالتی، با بیان اینکه این انتخاب بر اساس تحلیل آماری بوده، عنوان کرد: طبق داده‌ها، نیمار بهترین گزینه بود، سپس رافینیا و بعد برونو. ما او را انتخاب کردیم، چون فکر می‌کردیم بهترین بازیکن حاضر در زمین است. با این حال، ضربه او توسط اوریان نیلاند مهار شد.
برزیل که آخرین بار در سال ۱۹۹۰ از رسیدن به یک‌چهارم نهایی بازمانده بود، در این دیدار هرگز ریتم مطلوب خود را پیدا نکرد. نیمار در نیمه دوم با تشویق پرشور هواداران وارد زمین شد و توانست در وقت‌های اضافه یک پنالتی را به گل تبدیل کند، اما دو گل ارلینگ هالند سرنوشت بازی را تغییر داد.
آنچلوتی با اعتراف به اینکه تیمش در خط میانی از کیفیت لازم برخوردار نبود، اظهار داشت: ما به استعدادهای جوان و بازیکنان سطح بالا نیاز داریم تا فوتبال برزیل دوباره قدرت بگیرد. فکر می‌کنم کار محکمی انجام دادیم، اما این فوتبال است؛ گاهی باید طعم شکست را بچشید.
با دوستان خود به اشتراک بگذارید: