پایگاه خبری خانه فوتبال:

توافق نهایی؛ الاهلی پس از انصراف الاتحاد، عبدالله ردیف را به خدمت گرفت

جده – باشگاه الاهلی عربستان به‌طور نهایی انتقال عبدالله ردیف، مهاجم سابق الهلال، را در پنجره نقل‌وانتقالات تابستانی نهایی کرد؛ انتقالی که پس از انصراف الاتحاد از این معامله به سرانجام رسید.

باشگاه الهلال پیش‌تر در ۷ ژوئیه به‌طور رسمی اعلام کرده بود که ردیف پس از پنج سال حضور در تیم نخست، به‌صورت دائمی از این باشگاه جدا شده است. این مهاجم ۲۳ ساله در طول این مدت، به‌صورت قرضی برای تیم‌های التعاون، الشباب، الاتفاق و الفیحاء نیز به میدان رفت.

بر اساس گزارش روزنامه سعودی الشرق الأوسط، الاهلی با ردیف بر سر قراردادی چهارساله تا سال ۲۰۳۰ به توافق رسیده است.

الاتحاد عقب‌نشینی کرد

این در حالی است که ردیف پیش از این با الاتحاد نیز به توافق کامل رسیده بود. طبق این گزارش، دو طرف بر سر قراردادی سه‌ساله به ارزش ۲۷ میلیون ریال سعودی (سالانه ۹ میلیون ریال) توافق کرده بودند.

اما در نهایت، الاتحاد به دلیل کمبود نقدینگی و مشکلات مالی از تکمیل این انتقال انصراف داد و همین موضوع راه را برای پیوستن این مهاجم به الاهلی هموار کرد.

نقش ردیف در ترکیب الاهلی

انتظار می‌رود عبدالله ردیف در فصل جدید به‌عنوان سومین مهاجم تیم الاهلی مورد استفاده قرار گیرد.

او در خط حمله با ریکاردو ماتیاس، مهاجم برزیلی، رقابت خواهد کرد و پس از ایوان تونی، مهاجم انگلیسی، و فراس البریکان، مهاجم ملی‌پوش عربستان، یکی از گزینه‌های هجومی تیم خواهد بود.

ششمین خرید تابستانی الاهلی

ردیف ششمین خرید الاهلی در پنجره نقل‌وانتقالات تابستانی محسوب می‌شود.

پیش از او، این باشگاه موفق به جذب ابوبکر سیدی کانته از گامبیا، فرانسیسکو ترینکائو از پرتغال، ادوارد اسپرتسیان از ارمنستان و همچنین دو بازیکن سعودی، مشعل المطیری و نایف مسعود شده بود.

آمار فصل گذشته

آخرین حضور عبدالله ردیف در سطح باشگاهی، نیم‌فصل دوم فصل گذشته و با پیراهن الفیحاء بود.

او در این مدت تنها ۸ مسابقه برای الفیحاء انجام داد، موفق به گلزنی نشد، اما دو پاس گل به ثبت رساند.

با جذب این مهاجم جوان، الاهلی به تقویت گزینه‌های هجومی خود ادامه داده و امیدوار است با افزایش عمق ترکیب، فصل آینده رقابت قدرتمندتری در لیگ حرفه‌ای عربستان و سایر رقابت‌ها داشته باشد.

 

با دوستان خود به اشتراک بگذارید: