پایگاه خبری خانه فوتبال:

بایرن مونیخ در نبرد سوپرجام آلمان مقابل دورتموند با نتیجه ۲-۱ پیروز شد تا برای دوازدهمین مرتبه جام را بالای سر ببرد. ونسان کمپانی، سرمربی بایرن مونیخ، پس از پیروزی تأکید کرد تیمش پس از موفقیت‌های فصل گذشته، قصد ندارد دچار افت شود و همچنان برای فتح تمام جام‌ها خواهد جنگید.

کمپانی گفت: «از این پیروزی بسیار خوشحالم. مایکل اولیسه و هری کین سه جلسه با ما تمرین کردند و توانستند ۹۰ دقیقه بازی کنند. براون و سایباری می‌توانند در این فصل کمک بزرگی به ما کنند. هنوز لنی کارل، جمال موسیالا و سرژ گنبری را هم داریم که باید به ترکیب برگردند.»

 

 

سرمربی باواریایی‌ها ادامه داد: «فارغ از نتیجه بازی، چیزی که امروز نشان دادیم، انرژی و جنگندگی برای هر توپ و هر موقعیت بود. شاید بعضی‌ها فکر کنند چون فصل گذشته همه‌چیز را بردیم، این فصل دچار افت می‌شویم، اما چنین اتفاقی رخ نخواهد داد. استراحت نمی‌کنیم و تلاش خواهیم کرد همه جام‌ها را به دست بیاوریم.»

 

با دوستان خود به اشتراک بگذارید: