پایگاه خبری خانه فوتبال:

میلاد حاتمی کفتار استانبول در سال ۱۳۶۰ متولد شد. میلاد حاتمی در تهران بدنیا آمد. میلاد حاتمی از گردانندگان سایت‌های قمار بود. میلاد حاتمی به اصطلاح شاخ فضای مجازی است. اینستاگرام میلاد حاتمی در حدود ۳ میلیون فالوئر داشت و از طریق همین صفحه فعالیت تبلیغاتی خود برای سایت‌های قمارش را انجام می‌داد.

میلاد حاتمی

میلاد حاتمی با فعالیت‌های عجیب و غریب توانسته مخاطبان زیادی را به خود جلب کند؛ از جمله با یک خودروی لوکس در خیابان‌های استانبول هندوانه می‌فروخت یا آنکه فیلمی از او منتشر شد که با خودروی پلیس ترکیه در خیابان‌های استانبول مشغول گشت و گذار بود. بعد از انتشار این فیلم موجی از انتقادات شهروندان ترکیه به پلیس این کشور ایجاد شد. منتقدان میلاد حاتمی گفته بودند این اقدام شأن پلیس یک کشور را پایین داده است. هرچند پلیس ساعاتی بعد میلاد حاتمی را دستگیر کرد اما پس از لحظاتی فیلمی منتشر شد که نشان می‌داد او آزاد شده است.

میلاد حاتمی

خودکشی میلاد حاتمی در زندان

امین فردین خبرنگار پاپاراتزی ایرانی که سالهاست در خارج از کشور به فعالیت های خبرنگاری خود می پردازد دیروز در استوری اش از خودکشی میلاد حاتمی در زندان خبر داد. چند ساعت بعد وکیل میلاد حاتمی این خبر را بشدت تکذیب کرد و از وضعیت جسمانی عالی و حال خوب میلاد حاتمی خبر داد.

میلاد حاتمی

جالب اینجاست که امین فردین با انتشار استوری دیگری بر خبر خودکشی میلاد حاتمی همچنان مصرانه تاکید دارد. مقام‌های زندان هم شایعه منتشر شده را تکذیب می‌کنند.

میلاد حاتمی

میلاد حاتمی

 

علت اصلی دستگیری میلاد حاتمی

میلاد حاتمی پس از بازداشت در ترکیه بازداشت و تحویل پلیس ایران داده شد. اتهامات میلاد حاتمی شامل فعالیت تبلیغی علیه نظام، توهین به مقدسات اسلامی، روابط نامشروع، نشر محتوای مبتذل و مستهجن در فضای مجازی و تجاهر به فسق، دعوت مردم به ویژه نوجوانان و جوانان به فساد و فحشاء، عضویت در شبکه سازمان‌یافته قمار، کلاهبرداری و پولشویی و کسب در آمد از محل نامشروع است.

میلاد حاتمی

حاشیه های جنجالی میلاد حاتمی در ترکیه

میلاد حاتم آبادی فراهانی معروف به میلاد حاتمی مدتی بود که به همراه همسر و فرزند خردسالش مقیم ترکیه بود. حاتمی در ترکیه در عرصه قمار و کازینوی آنلاین فعالیت داشت. صفحه او در اینستاگرام بیش از ۲ میلیون دنبال‌کننده داشت که از دسترس خارج شد. او در ابتدا با برگزاری چالش‌های نامتعارف در فضای مجازی به شهرت رسید.

میلاد حاتمی

چند ماه پیش هنگام رانندگی با خودروی پلس ترکیه از خودش فیلم گرفت و آژیر پلیس را به صدا درآورد. انتشار این فیلم در صفحه اینستاگرامی‌اش، به بازداشت و پیگیری استرداد او به ایران منجر شد. حالا با همکاری پلیس ترکیه و ایران، حاتمی تحویل مقامات قضایی ایران داده شده است.

میلاد حاتمی

همسر او در گفت‌وگو با رسانه‌های فارسی‌زبان اما، هیچ اشاره‌ای به تبلیغ و مدیریت سایت‌های شرط‌بندی توسط همسرش نداشته و تنها دلیل استرداد او را، فیلم‌برداری از داخل ماشین پلیس در دوران قرنطینه عنوان می‌کند.

میلاد حاتمی

اعدام میلاد حاتمی چه تاثیری دارد؟

به گزارش رویداد۲۴ پس از دستگیری میلاد حاتمی نخستین واکنش توسط حامیان او مطرح شد؛ آنها به گونه‌ای فضاسازی کردند که گویی یک فعال حقوق بشری بازداشت شده و حالا جانش در زندان‌های ایران در خطر است. آنها تلاش داشتند پای نهادهای حقوق بشر را هم به میان بکشند.

میلاد حاتمی

حتی فیلمی از همسرش زینب مهدی پور است که در اینستاگرام به نام سحر شناخته می‌شود، منتشر شد که در آن می‌گفت میلاد حاتمی زن و بچه دارد و حالا جانش در معرض خطر قرار گرفته است. این ادعا شبیه آن است که تصور کنیم اگر یک قاتل یا کلاهبردار زن و بچه دارد، یک قاضی نباید او را محکوم کند.

میلاد حاتمی

فارغ از اتفاقات رخ داده در پرونده میلاد حاتمی، آنچه اهمیت دارد، برخورد نهادهای امنیتی و قضایی با متهمانی شبیه میلاد حاتمی است. معمولا سیستم قضایی ایران برای اثبات اقتدار خود آنچه اتهام وجود دارد را به چنین چهره‌هایی الصاق می‌کند تا از این طریق نشان دهد که با متخلفان شوخی ندارد. به پرونده میلاد حاتمی دسترسی نداریم اما احتمالا یکی دو جین اتهام از فساد اخلاقی و جنسی تا اقدام علیه امنیت ملی و مسائل مالی را برای او ردیف می‌کنند که کمترین حکمش اعدام باشد. روزهای آینده که نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه برگزار شد، مشخص خواهد کرد که این تحلیل چقدر نزدیک به واقعیت است. این در حالی است که در رسیدگی به چنین پرونده‌هایی لازم است به جای ردیف کردن اتهامات متعدد، تنها به اتهام اقتصادی رسیدگی شود تا خانواده او از هر طریقی پول‌هایی که میلاد حاتمی از طریق نامشروع به دست آورده را به مردم بازگرداند، در غیر این صورت به جای آنکه اصل اقتصادی ماجرا بررسی شود، همه درگیر حاشیه‌های سیاسی خواهند شد و نهادهای امنیتی از یک کلاهبردار قمارباز، چهره‌ای حقوق بشری می‌سازند که برای جلویگری از اعدامش باید تلاش کرد.

میلاد حاتمی

حقیقت آن است که امثال میلاد حاتمی در خارج از ایران فراوان هستند؛ چهره‌هایی همچون امین فردین و پویان مختاری و ساشا سبحانی از همین جمله‌اند که همگی از سایت‌های قمار ارتزاق می‌کنند و اتفاقا ایران برای استرداد همه آنها به اینترپل درخواست داده است. در این شرایط شیوه محاکمه میلاد حاتمی در تعیین چگونگی تعاملات ایران و اینترپل بسیار اثرگذار است؛ آن هم زمانی که به شکلی عجیب خانواده حاتمی پای نهادهای حقوق بشری را به میان کشیده‌اند! بنابراین بزرگترین توصیه به نهادهای تصمیم‌گیر امنیتی و قضایی توصیه می‌شود به مواردی همچون «ترویج بی‌حجابی» و «استفاده از مواد مخدر» و «مصرف مشروبات الکلی» در اتهامات میلاد حاتمی نپردازند، چراکه چنین مواردی در قوانین موضوع کشورهای دیگر جرم نیست بنابراین ربطی به ایران ندارد.

میلاد حاتمی

ضمن آنکه طرح چنین مواردی، موضوع پرونده از «کلاهبرداری» به مسائل حقوق بشری شیفت می‌دهد؛ چه آنکه از همین الان حامیان میلاد حاتمی این بازی را پیش می‌برند که موضوع قمار و کلاهبرداری نیست بلکه جمهوری اسلامی ایران با سبک زندگی شاد و پرهیجان مشکل دارد. آنها به چنین طرج چنین پیام‌هایی اذهان را از واقعیت دور می‌کنند.

میلاد حاتمی

جالب آنکه ایران اینترنشال نیز همین مسیر را پیش می‌رود و در گزارشی که تهیه کرده، وقتی مردم چندهزار کامنت گذاشته بودند که تکلیف پول‌های آنها چه می‌شود، پاسخ داده «فعلا مشکل بزرگتری دارید و ابتدا باید تلاش کنید میلاد خاتمی اعدام نمی‌شود» به این ترتیب آنها تلاش کردند اصل ماجرا که فیشینگ میلیاردی غیر قانونی از حساب‌های بانکی است، را به حاشیه برده‌اند.

میلاد حاتمی

با دوستان خود به اشتراک بگذارید: