چگونه قرنیز پی وی سی را نصب کنیم و بهترین روش نصب قرنیز پی وی سی چیست؟

قرنیز ابزاری است که از آن برای زیبایی دکوراسیون داخلی استفاده می شود، در واقع قرنیز قطعاتی باریک است که از آن در پایین ترین بخش دیوار و حد فاصل بین دیوار و کفپوش استفاده می شود، از قرنیز علاوه بر زیبایی بخشی به محیط داخلی ساختمان، جهت محافظت از دیوار و کفپوش استفاده می شود.
قرنیز ها انواع مختلفی از جمله قرنیز سنگی، چوبی، سیمانی، ام دی اف و pvc دارند که در این متن به بهترین روش های نصب قرنیز پی وی سی اشاره می کنیم.
آموزش نصب قرنیز
افرادی که قصد نصب قرنیز پی وی سی را دارند به آموزش روش های نصب قرنیز نیاز دارند، در صورتی که افراد روش های نصب قرنیز را آموزش نبینند امکان خطا وجود داشته و نیازشان بر طرف نخواهد شد.
عدم نصب صحیح قرنیز از زیبایی محیط کم می کند و هیچ گونه محافظتی در برابر ضربات و خط و خش و نم و رطوبت در مقابل دیوار انجام نمی دهد.
قرنیز پی وی سی
قرنیز پی وی سی قرنیزی است که از چند لایهٔ مختلف پلاستک تولید می شود، این قرنیز خاصیت آب بندی نیز دارد، قرنیز پی وی سی مقاومت بالایی در برابر اشعه نور خورشید دارد و در برابر آب و رطوبت نیز مقاوم است.
خرید قرنیز
خرید قرنیز را از فروشگاه های معتبری که به تولید و عرضه این محصول می پردازند انجام دهید، فروشگاه آراپلاست مجموعه ای معتبر است که با الهام از المان های طبیعی به تولید و عرضه قرنیز و سایر ابزار مورد نیاز طراحی دکوزاسیئن داخلی می پردازد.
طراحان دکوراسیون داخلی رنگ های مکمل با محیط را برای رنگ قرنیز انتخاب می کنند، معمولاً رنگ قرنیز ها یک پرده تیره تر از رنگ پارکت و لمینت ها می باشد، البته که انتخاب رنگ قرنیز به سلیقه مشتریان نیز بستگی دارد، پس از خرید قرنیز نوبت به نصب قرنیز می رسد که در ادامه به بررسی روش های نصب قرنیز می پردازیم.
اگر به قرنیز 9 سانت و 7 سانت و... نیاز داشتید برای خرید قرنیز اینجا کلیک کنید.
چگونه قرنیز پی وی سی را نصب کنیم؟
روش های نصب قرنیز پی وی سی و قرنیز ام دی اف به یک شکل هستند و در نصب هر دو نوع قرنیز از سبک و سیاق های خاص و تقریباً یکسانی استفاده می شود.
مراحل نصب قرنیز پی وی سی
توجه کنید پیش از نصب قرنیز محل نصب را از هر گونه کثیفی پاک کنید، نباید هیچ گونه پستی و بلندی در محل نصب قرنیز وجود داشته باشد چرا که نصب قرنیز پی وی سی از طریق چسبانده شدن انجام می شود و کثیف بودن یا پستی و بلندی در محل نصب موجب می شود که قرنیز به خوبی چسبیده نشود.
جنس دیوار نیز در نصب قرنیز تأثیر دارد به عنوان مثال نصب قرنیز پی وی سی روی دیوار گچی کار سخت و دشواری محسوب می شود، نصب و اجرای قرنیز در قسمت های زاویه دار و قسمت های گوشه (کرنرها) کار بسیار سختی است.
اندازه گیری دیوار برای نصب قرنیز وی سی (PVC)
پس از رفع کثیفی و مشکلات قرنیز لازم است که دیوار به درستی اندازه گیری شود، دقت کنید که حدود 10 تا 15 درصد از طول قرنیز را به عنوان پرتی و ضایعات نصب قرنیز در نظر بگیرید.
محاسبه متراژ قرنیز
نصاب قرنیز برای اندازه گیری زوایای مورد نیاز ستون ها و فضاهای گرد و بیضی از گونیای واشو استفاده می کنند، عدهای دیگر از نصابان قرنیزها را با استفاده از دستگاه برش مخصوص قرنیز خورد کرده و با قرار دادن آنها در قسمتهای منحنی قرنیزها را به بهترین شکل نصب میکنند.
در صورتی که نصب قرنیز ها در گوشه ها به درستی قرار نگیرد امکان ترک خوردگی و تغییر شکل قرنیز وجود دارد.
روش های برش قرنیز پی وی سی
در صورتی که زاویه دیوار ها 90 درجه باشد نصاب از روش برش رایج استفاده می کند، در صورتی که زوایای دیوار 90 درجه نباشد نصاب برای برش از فارسی بر استفاده می کند
فارسی بر کردن قرنیز به گونیای واشو نیاز دارد، گونیای واشو گونیایی چوبی و شامل دو قطعه است که امکان باز و بسته بودن کامل یک سر گونیا وجود دارد به همین دلیل زاویه دو قطعه می تواند از صفر تا 180 درجه متفاوت باشد.
با فارسی بر کردن لبه های قرنیز و اتصال آن ها به هم امکان انحنا و گرد شدن قرنیز وجود دارد، در صورت عدم مهارت و تخصص این کار را به نصابی ماهر و متخصص بسپارید.
نصب قرنیز
برای نصب قرنیز به لوازمی همچون قرنیز، اسکوتی، چسب، اره، مداد، میخ رنگ، قلم، بتونه، سمباده دستگاه تنظیم اره و متر نواری نیاز دارید، در صورت نیاز دیوار را رنگ آمیزی کنید، با استفاده از متر نواری ابعاد دیوارها را اندازه بگیرید.
پس از اندازه گیری قرنیز باید آن را مطابق با ابعاد اندازه گرفته شده برش زد، برای برش قرنیز از دستگاه تنظیم اره و در صورت نیاز فارسی بر استفاده کنید، پس از برش قرنیز ها زمان نصب آن ها می باشد.
روش نصب قرنیز پی وی سی با چسب
پس از برش قرنیزها و فارسی بر کردن آن ها برای نصب در محیط های مورد نیاز باید قرنیز را در مکان مناسب نصب کنید، برای نصب قرنیز پی وی سی از چسب دیواری استفاده کنید، برای محکم چسبیدن قرنیزها می توانید بالا و پایین قرنیز را به میزان کافی چسب بزنید.
برای بهتر چسبانده شدن چسب را به کمک وسیله ای همچون کارد به قرنیز بزنید و در نهایت قرنیز را به کمک دستگاه میخ کوب روی دیوار ثابت و محکم کنید تا در صورت شل شدن چسب ها در اثر رطوبت قرنیز از دیوار کنده نشود، نصب قرنیز با چسب بهترین روش نصب قرنیز پی وی سی است، از این روش میتوانید برای دیوارهای شکننده، حساس و قدیمی که امکان میخ کوبی روی آن ها وجود ندارد نیز استفاده کنید.
نصب قرنیز با میخ
امکان نصب قرنیز با میخ نیز وجود دارد، در صورت استفاده از میخ برای نصب قرنیط با میخی بزرگتر روی میخ اصلی ضربه بزنید تا میخ داخل قرنیز محو شود، برای پوشاندن میخ قرنیز می توانید از بتونه استفاده کنید، در صورتی که فضای خالی بین کفپوش و قرنیز وجود دارد برای پوشاندن آن میتوانید از ابزار اسکوتی استفاده کنید.
در صورتی که بین دیوار و قرنیز به دلیل عدم تقارن دیوار فاصله ای مشاهده کردید می توانید فاصله را با کمک پوشاننده های اکریلیکی پر کنید، در صورت نیاز سطح قرنیز را در قسمت های مورد نیاز سمباده کشیده و رنگ کنید.
دیدگاه تان را بنویسید