آمار کرونا | جدیدترین آمار کرونا | کرونا در ایران
آمار کرونا امروز 9 خرداد 1402 | کرونا در شبانه روز گذشته چند قربانی گرفت؟

آمار روزانه فوتی های کرونا
آمار کرونا همیشه تلخ است؛ آمار کرونا با اجرای واکسیناسیون سراسری نزولی شده است. آمار کرونا هر روز اعلام می شود.آمار کرونا از فوت هموطنان اکنون نوسان دارد.امید که آمار کرونا به صفر برسد.
آخرین آمار از وضعیت کرونا در کشور
ایسنا نوشت:براساس دادههای بهروز شده در جدول جهانی «ورلداُمتر»، کروناویروس (عامل بیماری کووید-۱۹) طی شبانه روز گذشته جان ۶۵ بیمار را در کل کشورهایی که آمار رسمی ارائه میدهند، گرفته و ۲۷ هزار و ۹۳۶ ابتلای جدید نیز در همین بازه زمانی ثبت شده است.
بنابر آمار جهانی ورلداُمتر همچنین تاکنون مجموع مبتلایان به این بیماری در دنیا به ۶۸۹ میلیون و ۴۷۸ هزار و ۹۱۴ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۸۸۴ هزار و ۱۴ بیمار کووید نیز تایید شده است.
این گزارش همچنین حاکیست، اندونزی با ثبت ۱۵ فوتی، بیشترین تعداد مرگهای روزانه کرونایی و همچنین کره جنوبی با ثبت بیش از ۱۸ هزار ابتلای جدید، بالاترین رقم مبتلایان روزانه را در ۲۴ ساعت گذشته گزارش کردهاند.
بنابر آمار ورداُمتر، آمریکا همچنان با ثبت بیش از ۱۰۷ میلیون ابتلا و بیش از یک میلیون و ۱۶۰ هزار فوتی به ترتیب رکورد ابتلا و مرگهای کرونایی را در کل دنیا دارد.
پس از ایالات متحده، دو کشور هند و فرانسه به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب جایگاه دوم و سوم را اشغال کردهاند؛ همچنین در فهرست آمار فوتیهای این بیماری در حال حاضر بعد از آمریکا، برزیل با بیش از ۷۰۰ هزار فوتی و هند با بیش از ۵۰۰ هزار فوتی، بیشترین مرگ و میر کرونایی را به ثبت رساندهاند.
در اروپا نیز روسیه با ثبت بیش از ۳۹۰ هزار فوتی، بالاترین آمار مرگهای کرونایی در این قاره را تاکنون گزارش کرده است.
همچنین بنابر آمارهای رسمی، ایران در مجموع هفت میلیون و ۶۱۱ هزار و ۷۰۳ مورد ابتلا و ۱۴۶ هزار و ۲۵۶ مورد فوت ناشی از بیماری کووید-۱۹ را تاکنون ثبت کرده و طی روزهای اخیر رتبه آن در جدول مبتلایان، بهبود یافته و از جایگاه هجدهم به نوزدهم تغییر کرده است.
تازهترین آمار کرونا در نقاط مختلف دنیا به تفکیک کشورها و با تقسیمبندیهای قارهای، منطقهای و موضوعی در جدول جهانی «ورلداُمتر» بهروز رسانی میشود.
سازمان جهانی بهداشت (WHO) در تاریخ جمعه ۵ مه ۲۰۲۳ به طور رسمی پایان وضعیت اضطراری کووید ۱۹ در جهان را اعلام کرد. این سازمان در ژانویه ۲۰۲۰، شیوع ویروس کرونا را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی و نگرانی بینالمللی اعلام کرده بود.
وزارت بهداشت: موارد ابتلا به کرونا نسبت به اوایل فروردین ماه کاهش پیدا کرده
ایسنا: معاون فنی مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت از کاهش روند ابتلا به کرونا در کشور خبر داد و گفت: البته کاهش موارد ابتلا به کرونا به این معنی نیست که کرونا تمام شده است، بلکه با علمی که اکنون داریم باید همچنان مراقب باشیم.
بابک عشرتی درباره آخرین وضعیت و روند کرونا در کشور، گفت: در حال حاضر موارد ابتلای روزانه به بیماری نسبت به اوایل فروردین ماه کاهش پیدا کرده و خوشبختانه درصد مثبت شدن تستهایی که از بیماران علامتدار گرفته میشود، کاهش یافته که این موضوع نشان میدهد بسیاری از مواردی که قبلا با این علائم، کرونا بودند، اکنون مربوط به سایر ویروسهای سرماخوردگی است و موارد کرونا کمتر شده است. در حال حاضر عمدتا ویروسهایی را غیر از کرونا میبینیم که علائم بیماریهای حاد تنفسی را ایجاد میکنند مانند سرماخوردگی که موضوعی است که پیش از کرونا هم وجود داشته است و البته قدرت سرایت خیلی بالایی ندارند و سرایتشان کمتر از کروناست.
وی افزود: اگر این روند کاهشی به همین صورت ادامه یابد، به دنبال آن هم بستری آیسییو و هم تعداد مرگومیر ناشی از کرونا کاهش پیدا میکند. البته باید توجه کرد که کاهش موارد ابتلا به کرونا به این معنی نیست که کرونا تمام شده است؛ بلکه با علمی که اکنون داریم باید همچنان مراقب بوده و خود مراقبتی را داشته باشیم؛ چراکه ممکن است جهشهای جدیدی از ویروس ایجاد شود و شرایطی ایجاد شود که موجهای شدیدی داشته باشیم.
عشرتی با تاکید بر اینکه فعلا روند کرونا در کشور کاهشی است، گفت: در عین حال آمارهای جهانی کرونا نیز رو به کاهش است.
وی درباره زمان پایان کرونا یا به ثبات رسیدن آن، گفت: اینکه روزی بگوییم کرونا به پایان رسید، مستلزم این است که واکسنی تولید شود که بتواند ایمنی دائمی ایجاد کند یا جهشی در ویروس ایجاد شود که ابتلا به آن منجر به ایمنی دائمی شود. به عنوان مثال در آبله و سرخک واکسن تولید شد و بعد از تزریق واکسن ایمنی دائمی برای فرد ایجاد میشود. در عین حال اینکه کرونا به ثبات برسد و اصطلاحا به حالت آندمیک برسد، در صورتی است که روند بیماری در حد ثابتی بماند و در این شرایط میگوییم که کرونا بومی کشور یا جهان شده است و مانند سرماخوردگی، آنفلوآنزا و ... خواهد شد که به نظر میرسد این اتفاق برای کرونا محتملتر است
دیدگاه تان را بنویسید