پایگاه خبری خانه فوتبال:

قیمت دلار عجیب شد. قیمت دلار دوباره صعودی شد. قیمت دلار به روشی جدید و در بازاری جدید اعلام می شود. قیمت دلار در هفته گذشته افزایشی شد. در هفته‌های اخیر انتظارات تورمی در حال بازی با قیمت دلار بوده است

کاهش قیمت دلار در بازار

کاهش قیمت ارز در بازار غیررسمی همچنان ادامه دارد، به طوری که نرخ دلار امروز و در لحظه تنظیم این خبر با گذشت ۳ ساعت از آغاز معاملات با ریزش ۳ هزار تومانی از کانال ۵۵ هزار تومان در ابتدای معاملات به کانال ۵۲ هزار تومان عقب نشینی کرده و پیش بینی می‌شود این روند ادامه‌دار باشد.

قیمت دلار ریخت

پس از افزایش حبابی قیمت ارز در بازارهای غیررسمی طی هفته‌های گذشته، از روز یکشنبه هفته جاری با اتخاذ سیاست‌های جدید بانک مرکزی، نرخ ارز روند نزولی به خود گرفت و از محدود ۶۰ هزار تومان تا امروز (چهارشنبه) بیش از ۸ هزار تومان ریزش داشته است.

روند کاهشی قیمت ارز همانطور که کارشناسان پیش‌بینی می‌کردند امروز هم ادامه دار بود، به طوری که از آغاز معاملات در بازار غیررسمی در روز جاری با افت ۳ هزار تومانی مواجه شده و نرخ در محدود ۵۲ و ۵۳ هزار تومان در نوسان است.

کاهش قیمت ارز در حالی رخ داده که امروز در بازار فرودسی، فروشنده بسیار و خریدار اندک است.

در ادامه روند کاهشی قیمت ارز و طلا نرخ دلار امروز در بازار فردایی هرات برابر در حدود ۵۲ هزار و ۹۰۰ تومان، دلار در سبزه میدان تهران ۵۲ هزار و ۹۵۰ تومان و در بازار سلیمانیه ۵۱ هزار و ۹۰۰ تومان بود.

قیمت طلا و سکه نیز پس از ریزش قیمت ارز با افت همراه شد به طوری که امروز و بر اساس اعلام اتحادیه طلا و جواهر تهران هر قطعه سکه بهار آزادی به کانال ۲۸ میلیون تومانی سقوط کرد و هم اکنون حدود ۲۸ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان فروخته می‌شود.

هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز با ۳۲۰ هزار تومان کاهش به ۲ میلیون ۴۵۰ هزار تومان رسید.

کارشناسان اقتصادی، افزایش قیمت ارز در بازار غیررسمی را به دلیل افزایش هیجانات و انتشار اخبار نادرست عنوان کردند و تاکید داشتند که این افزایش و قیمت گذاری در کانال‌ها تلگرامی انجام می‌شود که مبنای اقتصادی ندارد.

جزئیات فروش جدید ارز به مردم بعد از صعود قیمت دلار

قیمت دلار

براساس آخرین جزئیات اعلام شده از مصارف ارزی خدماتی ۶۳ گانه اعلام شده از سوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران، تغییراتی در نحوه و چگونگی دریافت ارز مسافری توسط مردم اعمال شده است که می‌توان به تعیین ارز برای سفرهای زمینی - ریلی و دریایی و کاهش شرط سنی دریافت ارز مسافرتی اشاره کرد.
به گزارش ایسنا، در جدیدترین مجموعه مقررات ارزی ابلاغ شده از سوی بانک مرکزی، تعداد سرفصل‌های مصارف ارز خدماتی (غیربازرگانی) از ۳۸ مورد به ۶۳ مورد افزایش پیدا کرده و تغییراتی در این سرفصل‌ها اعمال شده است. یکی از سرفصل‌های مصارف ارزی ۶۳ گانه مرکز مبادله ارز و طلای ایران ارز مسافرتی است که با تغییراتی از سوی بانک مرکزی نسبت به آخرین بروزرسانی قوانین و مقررات که در مرداد ماه امسال انجام شده بود، مواجه شده است.
مهم‌ترین تغییر در این زمینه، تفکیک ارز مسافرتی هوایی و زمینی - ریلی و دریایی است که در بروزرسانی جدید که در دوم اسفندماه امسال انجام شد، اتفاق افتاده است.
چهل‌وچهارمین سرفصل نیازهای ارز خدماتی مربوط به ارز مسافرتی هوایی است که براساس آن، مسافران هوایی یکبار در سال می‌توانند به میزان ۵۰۰ یورو یا معادل آن نسبت به سایر ارزها، ارز دریافت کنند. همچنین مدارک  مورد نیاز در زمان مراجعه به بانک و ارائه درخواست خرید ارز، گذرنامه معتبر، بلیت مسافرت هوایی اعم از یکسره یا دو سره (کاغذی یا الکترونیکی) و رسید پرداخت عوارض خروج از کشور است. همچنین مدارک مذکور برای نظارت بازرسان در بانک نگهداری خواهد شد.
یکی دیگر از تغییراتی که در ارز مسافرتی اعمال شده کاهش سن قانونی برای دریافت ارز است که در مقررات ارزی گذشته مسافران با سن قانونی کمتر از ۱۸ سال نمی‌توانستند این ارز را دریافت کنند، اما در قوانین جدید این سن به پنج سال کاهش پیدا کرده است.
این تغییرات در حالی اتفاق افتاده که در مقررات ارزی گذشته که از مرداد ماه امسال ابلاغ شده بود ۵۰۰ یورو ارز مسافرتی برای کشورهای با ویزا بود و همه ارزها براساس آنچه اعلام شده و برای مسافران هوایی در نظر گرفته شده بود. همچنین مسافران هوایی می‌توانستند برای کشورهایی که نیازی به ویزا ندارند ۳۰۰ یورو یا معادل آن نسبت به سایر ارزها دریافت کنند.

اما در تغییرات جدید صورت گرفته که هفته گذشته انجام شد مسافران زمینی، ریلی و دریایی می‌توانند تا ۳۰۰ یورو یا معادل آن نسبت به سایر ارزها به صورت اسکناس ارز دریافت کنند مدارک مورد نیاز برای مسافران با مسافران هوایی تفاوتی ندارد و هر دو نوع ارز مسافرتی از هوایی تا زمینی، ریلی و دریایی در صورت امکان قابلیت پرداخت به صورت کارت، حواله و غیره را نیز دارند.

یکی دیگر از تغییرات صورت گرفته در این زمینه این است که در مقررات ارزی ابلاغ شده در مردادماه بانک‌های ملی، ملت، سامان، تجارت و پارسیان به عنوان تامین کنندگان این نوع ارز معرفی شده بودند اما در ابلاغیه جدید اسمی از بانک‌های عامل نیامده است.

البته یکی دیگر از تغییراتی که بانک مرکزی و مرکز مبادله در این سرفصل ارز خدماتی به آن اشاره کرده بودند، دریافت ارز مسافرتی پس از گیت خروجی در فرودگاه‌های بین المللی مانند فرودگاه امام خمینی (ره) از طریق خودپردازهای تعبیه شده در آن سالن‌هاست.

از ابتدای آغاز به کار مرکز مبادله ارز و طلا در هفته گذشته، متقاضیان ارز دچار سردرگمی شده‌اند. در همین حال قیمتی که وبسایت بازار متشکل ارزی به عنوان قیمت دلار مرکز مبادله ارز و طلا اعلام می‌کند، ثبات مانده است. در بازار آزاد اما قیمت‌ها حرف دیگری می‌زنند.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید: