پایگاه خبری خانه فوتبال:

امروزه نمی توان از کنار مساله ورزش به سادگی گذشت، زیرا امری رایج در سراسر جهان بوده و گروه زیادی در اشکال مختلف با آن سرو کار دارند،برخی از مردم، ورزش کار حرفه ای اند و گروهی دیگر غیر حرفه ای و آماتور.گروهی علاقه مند به تماشای برنامه ها، مسابقات، و نمایش های ورزشی بوده و عده ای نبز از راه ورزش، امور زندگی خویش را می گذرانند.

نظر به اهمیت موضوع، در این مقاله برآنیم تا ضمن توضیح مختصری راجع به ورزش و فواید آن، به ضوابط قانونی ثبت موسسه/ شرکت ورزشی بپردازیم. لطفاَ ما را تا پایان این نوشتار همراهی بفرمایید.

تاریخچه ورزش

اصل ورزش را از یونان باستان دانسته اند که به منظور چابکی بدن و ایجاد قوت انجام می شده است. پاروزنی، بوکس، کشتی، شنا، شمشیر زنی، تیراندازی، اسکی و ورزش هایی چون بیس بال، سافت بال،بسکتبال، انواع فوتبال، چوگان بازی، والیبال، گلف، انواع تنیس، پرتاب وزنه و ...از جمله ورزش های مرسوم به شمار می آمد.

ابتدا اصول ورزش در یونان خیلی خشن و نا معقول بود و اولین فایده ورزش را بزرگ نمودن عضلات بدن می دانستند.بعدها ورزش در یونان به شکل ریسمان بازی (جان بازی) در آمد و برای آن اهمیت زیادی قائل بودندو عمل کنندگان آن را آکروبات و این نوع حرکات را «آکروباتیک» می گفتند.به محل هایی که در آنجا ورزش می کردند «ژیمنازیوم» گفته می شد.

باشگاه ورزشی

مطابق ماده یک آیین نامه اجرایی قانون اجازه تاسیس باشگاه ورزشی و ورزشگاه توسط مردم با نظارت دولت کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی واجد شرایط می توانند بر اساس قانون اجازه تاسیس باشگاه ورزشی و ورزشگاه توسط مردم با نظارت دولت و این آیین نامه باشگاه ورزشی و ورزشگاه تاسیس نمایند.

براساس ماده2قانون مذکور- باشگاه ورزشی موسسه ای است که با هدف تعلیم و تقویت قوای جسمانی و روحانی افراد و سالم سازی جامعه و تعمیم یک یا چند رشته ورزشی مطابق ضوابط فنی واصول و مقررات تعیین شده توسط سازمان تربیت بدنی بر اساس مقررات این آیین نامه اداره می شود.

 

بیشتر: مراحل ثبت برند لوازم ورزشی(کلیک کنید)

 

یک جمع بندی کلی می توان موضوعات شرکت را به سه دسته تقسیم نمود

الف) موضوعاتی که قابل فعالیت و ثبت نمی باشند.

ب) موضوعاتی که نیاز به اخذ مجوز از سازمان و ارگانی ندارند.

ج) موضوعاتی که قبل از ثبت می بایست از مرجع مربوطه مجوز اخذ نمایند.

و شرکت های ورزشی از نظر اخذ مجوزهای لازم در دسته بندی سوم جای می گیرند.

• متقاضیان تاسیس باشگاه ورزشی باید واجد شرایط زیر باشند

1-متدین و دارای التزام عملی به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان رسمی کشور.

2-اعتقاد به نظام جمهوری اسلامی ایران و قانون اساسی

3-نداشتن هرگونه سابقه سوء در امور سیاسی، اعتقادی، اخلاقی و محکومیت های موثر

4-داشتن توان تامین فضا و امکانات لازم متناسب با رشته ورزشی مربوط،ضوابط فنی و وسائل و ادوات لازم شامل وسایل ورزشی و غیره برای فعالیت درهررشته ورزشی توسط سازمان تربیت بدنی تعیین می گردد.

5-دارا بودن مالکیت اعیانی ملکی که فعالیت باشگاهی در آن، تجویز شده است

توضیح- اشخاص حقیقی و حقوقی، متقاضی تاسیس باشگاه ورزشی می باید درخواست خود را به انضمام مدارک مربوط و تکمیل فرم تقاضا به اداره کل تربیت بدنی استان مربوط تسلیم نمایند و رسید دریافت کنند.

 

اگر شما از افرادی هستیدکه می خواهید شرکت خودرا به ثبت برسانید، میتوانید در طی مسیر ثبت، از مشاوره حقوقی متخصصان مجرب ثبت سفیر بهره بگیرید(کلیک کنید)

ثبت موسسه / شرکت باشگاه ورزشی:

شرکت های با موضوع فعالیت ورزشی می توانند در قالب های ثبتی شرکت سهامی خاص و شرکت با مسئولیت محدود به ثبت برسند؛ درادامه به بررسی شرایط و مدارک ثبت شرکت های نامبرده می پردازیم.

موسسه ثبت سفیر بابهره مندی از مشاوران متخصص ثبتی(ثبت انواع شرکت-ثبت برند-اخذ کارت بازرگانی-جواز کسب و..)با بیش از5 هزار پرونده موفق آماده خدمت به شما

با کمترین هزینه و زمان، صفر تا صد کار شما را انجام میدهیم

کافیست به سایت ثبت سفیر مراجعه کنید   www.ilsafir.co

با دوستان خود به اشتراک بگذارید: