پایگاه خبری خانه فوتبال:

افزایش قیمت بنزین یا کاهش سهمیه مردم را می ترساند.قیمت بنزین با تغییر همراه است.قیمت بنزین در اقتصاد بسیار تاثیر گذار است. قیمت بنزین در نرخ کرایه موثر است.جزئیات جدید قیمت بنزین را در ادامه بخوانید.

جزئیات مهم درباره کارت هوشمند بنزین

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در پی انتشار اخبار ضد و نقیض در فضای مجازی در مورد محدودیت‌های اعمال شده در کارت‌های اضطراری جایگاه‌های عرضه سوخت، مواردی را مطرح کرد.
ایسنا: شرکت ملی پخش فراورده های نفتی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: "هیچ محدودیتی در استفاده از کارت‌های شخصی سوخت و همچنین کارت‌های جایگاه وجود ندارد و برای مالکان خودروها در کلیه جایگاه‌های سوخت کشور، امکان استفاده از هر دو نوع کارت به هر میزان میسر است.
در راستای تکالیف تعیین شده در قانون، تحویل سوخت منحصرا با کارت هوشمند سوخت در کلیه مجاری عرضه صورت می‌گیرد و توصیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران استفاده از کارت سوخت شخصی به منظور بهبود نظام توزیع است.
در کلیه جایگاه‌های عرضه سوخت به تعداد مناسب کارت جایگاه برای استفاده هموطنان موجود است.
در جهت ترغیب هموطنان برای استفاده از کارت سوخت شخضی، به منظور اجرای قانون مصوب مجلس، کارت‌های اضطراری جایگاه‌های سوخت ساماندهی خواهد شد.

پیرو اطلاعیه‌ها و توصیه‌های قبلی، از هموطنان عزیز درخواست می‌شود در صورت مفقودی کارت سوخت با مراجعه به دفاتر پلیس + ۱۰ نسبت به ثبت درخواست صدور المثنی اقدام کنند.

هموطنان عزیزی که هنوز کارت هوشمند سوخت خود را دریافت نکرده‌اند، به سایت post.ir و epolice.ir مراجعه یا با سامانه پاسخگوئی ۰۹۶۲۷ تماس حاصل کنند."   

جمع آوری کارت‌ سوخت آزاد پمپ بنزین‌ها در تهران از دیروز

جمع آوری کارت‌های سوخت آزاد جایگاه ها‌ی بنزین در راستای محدودتر شدن این کارت ها در جایگاه‌های سوخت تهران از دیروز آغاز می‌شود.

هم اکنون به علت تفاوت قیمت گازوئیل و بنزین در ایران و کشور‌های همسایه قاچاق سوخت از شهر‌های مرزی به شیوه‌های مختلف صورت می‌گیرد که با اجرای برنامه جمع آوری کارت‌های سوخت آزاد می‌توان تا حدودی از قاچاق سوخت جلوگیری کرد.

این طرح در بعضی از شهر‌ها به صورت آزمایشی اجرا شده است و مردم بیشتر از کارت‌های شخصی خود استفاده می‌کنند.

طبق اعلام ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال 1401 قاچاق بنزین در کشور رشد 250 درصدی و قاچاق گازوئیل 69 درصد افزایش داشته است که این به این مفهوم است که روزانه 50 میلیون لیتر سوخت از کشور قاچاق می‌شود.
بر اساس طرح جمع آوری کارت‌های سوخت آزاد، هیچ برنامه‌ای برای سهمیه بندی بنزین وجود ندارد و قیمت بنزین هم تغییر نخواهد کرد.

شیوه سهمیه‌بندی و قیمت بنزین تغییر می کند؟

بنزین

قائم‌مقام شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران: هدف از جمع‌آوری کارت‌های سوخت تنها بحث مدیریت بهتر مصرف سوخت است

قائم مقام شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: هیچ تغییری در سهمیه‌بندی و قیمت بنزین وجود نخواهد داشت و هدف از جمع‌آوری کارت‌های سوخت تنها بحث مدیریت بهتر مصرف سوخت است.

به گزارش «وطن امروز»، طی روزهای گذشته خبرهایی مبنی بر جمع‌آوری کارت‌های سوخت جایگاه‌ها در رسانه‌ها منتشر شد که بسیاری علت آن را تغییر شیوه سهمیه‌بندی بنزین یا افزایش قیمت آن عنوان می‌کردند.

علی زیار، قائم‌مقام مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی اما گفت: هیچ تغییری راجع به سهمیه‌بندی بنزین و تغییر نرخ وجود ندارد و تنها بحث مدیریت بهتر مصرف سوخت است.

معاون مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران ادامه داد: زمانی که افراد از کارت جایگاه استفاده می‌کنند، نمی‌توان از داده‌ها برای تحلیل مصرف استفاده کرد اما زمانی که مردم از کارت‌های خودشان برای سوخت‌گیری استفاده کنند، مدیریت مصرف بهتری می‌توان داشت..

زیار افزود: اکنون ماهانه ۶۰ لیتر سهمیه بنزین به کارت‌های سوخت واریز می‌شود که با نرخ ۱۵۰۰ تومان مورد استفاده قرار می‌گیرد و امکان استفاده ۱۵۰ لیتر بنزین با نرخ ۳ هزار تومان برای مردم وجود دارد. به همین دلیل مشکلی بابت سوخت و کارت‌های سوخت نیست.

قائم‌مقام مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی اضافه کرد: البته باید در نظر داشت همه کارت‌های سوخت جمع‌آوری نمی‌شود، بلکه تعدادشان کم می‌شود و کسانی که کارت خود را همراه ندارند یا فراموش کرده‌اند امکان استفاده از کارت‌های سوخت موجود در جایگاه‌ها را دارند.

وی خاطرنشان کرد: در حال فرهنگ‌سازی هستیم که همه مردم از کارت‌های سوخت خود استفاده کنند تا بتوانیم مصرف سوخت در کشور را بهتر مدیریت کنیم.

این مقام مسؤول تصریح کرد: سامانه هوشمند سوخت قابلیت‌های مختلفی دارد و می‌تواند در زمینه مدیریت مصرف به ما کمک کند و کمک می‌کند ما داده‌هایی داشته باشیم که بر مبنای آن بتوانیم برنامه‌ریزی کنیم و هم در بحث قاچاق سوخت و هم برنامه‌ریزی برای تولید و مدیریت مصرف به توفیق‌هایی دست پیدا کنیم.

وی در خاتمه با انتقاد از جدی گرفته نشدن استفاده از کارت‌های سوخت در دولت قبل در این زمینه توضیح داد: پس از تعطیلی سامانه هوشمند سوخت در دولت قبل، داده‌های چندانی در رابطه با مصرف سوخت برای مدیریت مصرف در دست نبود و مردم به استفاده نکردن از کارت‌های سوخت خود عادت کردند. اکنون نیازمند این فرهنگ‌سازی هستیم که مردم در جایگاه‌ها از کارت‌های سوخت خود استفاده کنند تا بتوانیم این داده‌ها را در سامانه داشته باشیم و برای تحلیل‌های خود را درباره  تولید، مصرف و برنامه‌ریزی برای آینده بهتر از آنها استفاده کنیم./ وطن امروز

تصمیم جدید دولت برای افزایش قیمت بنزین

یک عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: بحث تغییر در نحوه سهمیه بندی بنزین به منظور مدیریت مصرف از اختیارات دولت است اما به شرطی که افزایشی در قیمت بنزین رخ ندهد. در غیر این صورت نیازمند مصوبه مجلس یا مصوبه شورای سران سه قوه است.

پرویز محمدنژاد ، با اشاره به انتشار مطالبی در فضای مجازی مبنی بر تغییر سهمیه بندی و قیمت بنزین، بیان کرد: بحث نحوه سهمیه بندی بنزین در اختیار دولت است. بر اساس برنامه هایی که دولت طراحی می کند می تواند تغییراتی در سهمیه ها اعمال کند. از طرف دیگر به جهت حساسیتی که بر روی بنزین وجود دارد. کاهش سهمیه و یا افزایش قیمت آن موضوع حساسی است.

وی در ادامه اظهار کرد: ما سال گذشته نیز شاهد بودیم که دولت به صورت پایلوت طرحی را در حوزه بنزین در کیش اجرا کرد تا سهمیه بنزین به خانوار داده شود و آنها نیز بتوانند آن را به فروش رسانند. کمیسیون انرژی نیز با این طرح مخالفت کرده بود. بنا بود نتیجه اجرای این طرح به کمیسیون انرژی ارسال شود تا مورد ارزیابی قرار گیرد که مثبت بوده یا منفی. در نهایت کمیسیون انرژی این طرح را رد کرد و دولت نیز به مصوبه کمیسیون انرژی تمکین کرد.

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: بحث کاهش سهمیه ها نیز بار دیگر حدود چندین ماه پیش در فضای مجازی عنوان شد. ما نیز از وزیر سوال کردیم و وزیر این موضوع را قبول نکردند. این موضوع نیز در همانجا باقی ماند. بنده تصور می کنم اکنون نیز بحث کاهش سهمیه جدی نیست؛ چراکه کاهش مصرف باید همراه با یک شاخص دیگر رقم بخورد. مگر اینکه ما سهمیه بنزین ۳ هزار تومانی را کم کرده و برای فروش مازاد آن رقم بالاتری در نظر بگیربم.

وی در ادامه تاکید کرد: اکنون ما ۶۰ لیتر بنزین ۱۵۰۰ تومانی عرضه می کنیم. مازاد آن تا ۲۵۰ لیتر یا بیشتر از آن را با نرخ آزاد ۳۰۰۰ تومانی عرضه می کنیم. مگر اینکه سهمیه را از ۲۵۰ به ۱۵۰ رسانده و مازاد بر ۱۵۰ لیتر را با قیمت بیشتری عرضه کرد. اگر بنا باشد این اتفاق رخ دهد ما حتما تغییر قیمت را خواهیم داشت. تغییر قیمت نیز حتما نظر مجلس را می خواهد. تا به امروز ما نیز چند روزی است صرفا در فضای مجازی این مطالب را می بینیم اما نگاه ما این است که شایعه است مگر اینکه مسئولان روز شنبه اعلام کنند چنین چیزی است و آنگاه کمیسیون انرژی به موضوع ورود خواهد کرد.

وی افزود: تاکنون در کمیسیون انرژی مجلس چنین موضوعی طرح نشده است. مدیریت مصرف در حوزه حامل های انرژی منهای تغییر قیمت بر عهده دولت است. مجلس قبلا این اختیار را به دولت داده است تا برای مدیریت مصرف برنامه ریزی انجام دهد، اما به شرطی که در قیمت تغییری ایجاد نکند. در دولت گذشته نیز که قیمت بنزین تغییر کرد مجلس را خیلی در جریان قرار ندادند. سران سه قوا این کار را کردند. افزایش قیمت بنزین دو راه دارد. یا سران قوا بنشینند در مورد آن تصمیم بگیرند یا اینکه در اصل مجوز افزایش قیمت دهد. در دوره قبل این قدرت را از مجلس گرفتند. اکنون نیز تذکرات لازم در مجلس داده شده و بعید است که تغییری در قیمت بنزین رخ دهد.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید: