پایگاه خبری خانه فوتبال:

یک خودرو ساز خصوصی اولین محصول تمام برقی خود را برای فروش در دسترس متقاضیان تهرانی و کرجی قرار داده است.
شرکت نبکا طرح فروشی برای اولین محصول خود که یک خودروی تمام برقی برگزار کرده تا متقاضیان ساکن تهران و کرج بتوانند این خودرو را خریداری کنند.
براساس اطلاعات منتشر شده توسط این خودروساز خصوصی خودروی کراس اوور اسکای ول ET5 که عنوان اولین خودروی تمام برقی بازار خودروی کشور را یدک می کشد در دسترس متقاضیان قرار گرفته است.
مدیران نبکا قول داده اند که اولین محصول خود را در نخستین دور عرضه به بازار، در بازه زمانی 20 روزه بعد از نهایی شدن پروسه خرید از سوی متقاضیان در اختیار آنها قرار دهند.

این طرح فروش براساس ادعای شرکت نبکا، خارج از سامانه یکپارچه فروش خودرو برگزار خواهد شد. متقاضیانی که علاقمند هستند تا اولین خودروی تمام برقی بازار خودروی کشور را سوار شوند برای در اختیار گرفتن این باید به شرکت یا سایت فروش اشرکت نبکا مراجعه کنند.

آن طور که این شرکت فعال در زمینه تولید خودروی برقی اعلام کرده است قیمت کارخانه ای این خودروی تمام برقی در کارخانه حدود دو میلیارد و 120 میلیون تومان است. 

البته در اطلاعیه این خودروساز تاکید شده که کلیه هزینه های قانونی که باید توسط مشتری پرداخت شود از جمله عوارض ها، مالیات ها و سایر هزینه های مرتبط با خرید خودرو به قیمت کارخانه ای  کراس اوور اسکای ول ET5 اضافه خواهد شد و در زمان شماره گذاری و تحویل خودرو از متقاضیان در یافت می شود.

نبکا قصد دارد اولین محصول خود را در چهار رنگ سفید صدفی، مشکی متالیک، سرمه ای متالیک و بادمجانی متالیک به بازار عرضه کند.

این خودروساز فعال در حوزه تولید خودروهای برقی تعهد داده چنانچه محصولات عرضه شده را در بازه زمانی یاد شده برای مشتریان فاکتور نکند، جریمه 2.5 درصدی به صورت ماهانه محاسبه و حساب خریداران واریز می کند. 

نکته قابل توجه در ارتباط با این خودروی تمام برقی فروش آن از سوی شرکت نبکا تنها به متقاضیان ساکن در تهران و البرز است.

به نظر می رسد دلیل این مساله را باید در بحث ارائه خدمات پس از فروش مورد نیاز به کراس اوور اسکای ول ET5 جست و جو کرد.

شرکت نبکا به صورت مشترک توسط کرمان موتور و گروه مپنا تاسیس شده و هدف آن گسترش فرهنگ استفاده از خودروهای برقی و همچنین تولید و فروش خودروهای تمام برقی است.

باید منتظر ماند و دید متقاضیان از اولین خودروی تمام برقی مونتاژی بازار خودرو چگونه استقبال می کنند، آیا خریداران در اولین دور فروش برای در اختیار گرفتن این خودرو صف می کشند یا اینکه ترجیح می دهند با احتیاط وارد گود استفاده از خودروهای برقی شوند؟


 

با دوستان خود به اشتراک بگذارید: