پایگاه خبری خانه فوتبال:

مسی به اتهام «VARgentina» پاسخ داد؛ «هیچ‌کس چیزی به ما هدیه نداده است»

آتلانتا – لیونل مسی، کاپیتان تیم ملی آرژانتین، پس از پیروزی ۲ بر ۱ تیمش مقابل انگلیس در مرحله نیمه‌نهایی جام جهانی ۲۰۲۶، به انتقاداتی که درباره جانبداری داوران از آرژانتین مطرح شده بود، واکنش نشان داد و تأکید کرد موفقیت‌های آلبی‌سلسته نتیجه کیفیت و اتحاد این تیم است، نه حمایت داوران.

آرژانتین شامگاه چهارشنبه با بازگشتی تماشایی، شکست یک بر صفر برابر انگلیس را با گل‌های انزو فرناندس و لائوتارو مارتینس به پیروزی ۲ بر ۱ تبدیل کرد تا برای دومین دوره متوالی راهی فینال جام جهانی شود.

با این حال، در طول مسابقات جام جهانی ۲۰۲۶، برخی تیم‌ها و رسانه‌ها با استفاده از عبارت کنایه‌آمیز «VARژانتین» (VARgentina) مدعی شده‌اند که آرژانتین از تصمیمات داوری و فناوری کمک‌داور ویدئویی (VAR) سود برده است.

تیم ملی مصر پس از شکست ۳ بر ۲ برابر آرژانتین در مرحله یک‌هشتم نهایی شکایتی رسمی به فیفا ارائه کرد و مسئولان سوئیس نیز پس از شکست در مرحله یک‌چهارم نهایی، قضاوت داور را «یک‌طرفه» و «گیج‌کننده» توصیف کردند. در دیدار نیمه‌نهایی برابر انگلیس نیز اعتراضات گسترده‌ای نسبت به عملکرد اسماعیل الفتح، داور مسابقه، مطرح شد؛ داوری که در دقایق ابتدایی از نشان دادن کارت زرد خودداری می‌کرد و همین موضوع باعث نارضایتی نیمکت انگلیس شد.

پاسخ قاطع مسی

مسی پس از پایان مسابقه، این انتقادها را رد کرد و گفت:

«بگذارید مردم هرچه می‌خواهند بگویند و از فوتبال لذت ببرند. کاری که این گروه انجام داده، فوق‌العاده است. ما بار دیگر به فینال رسیده‌ایم، دوباره برای قهرمانی جهان می‌جنگیم و در این چهار سال بهترین تیم دنیا بوده‌ایم؛ چه بعضی‌ها خوششان بیاید و چه نیاید.»

او ادامه داد:

«این موفقیت ثابت می‌کند آنچه به دست آورده‌ایم اتفاقی نبوده و هیچ‌کس چیزی به ما هدیه نداده است. رسیدن به دو فینال متوالی جام جهانی افتخاری است که تنها تعداد کمی از تیم‌ها موفق به انجام آن شده‌اند و این گروه به آن دست یافته است.»

اعتماد کامل به این نسل آرژانتین

کاپیتان ۳۹ ساله آرژانتین همچنین از روحیه و اتحاد تیمش تمجید کرد و افزود:

«این تیم هرگز مرا شگفت‌زده نمی‌کند. ما همیشه می‌دانستیم چه توانایی‌هایی داریم. شاید خیلی‌ها بیرون از تیم به ما تردید داشتند، اما وقتی این گروه کنار هم قرار می‌گیرد و متحد می‌شود، حتی فراتر از توانایی‌هایش هم می‌جنگد و همه چیزش را در زمین می‌گذارد.»

آرژانتین در آستانه ثبت رکوردی تاریخی

شاگردان لیونل اسکالونی اکنون در آستانه دفاع از عنوان قهرمانی جهان قرار دارند و در دیدار نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ به مصاف اسپانیا خواهند رفت. در صورت پیروزی، آرژانتین نخستین تیم از زمان برزیل در سال ۱۹۶۲ خواهد بود که موفق می‌شود دو دوره متوالی جام جهانی را فتح کند.

در شرایطی که بحث درباره قضاوت داوران همچنان ادامه دارد، مسی تأکید کرده است که موفقیت‌های آرژانتین حاصل کیفیت، شخصیت و انسجام این تیم بوده و نه تصمیمات داوری یا فناوری VAR.

 

با دوستان خود به اشتراک بگذارید: