پایگاه خبری خانه فوتبال:

واکسن کرونای آسترازنیکا در سبد کواکس وارد و ایران مشغول تزریق آنها است. واکسن کرونای آسترازنیکا در چند کشور تولید می شود.واکسن کرونای آسترازنیکا پر مصرف ترین واکسن جهان است.واکسن کرونای آسترازنیکا کیفیت بسیار خوبی دارد. خوشبختانه واکسن کرونای آسترازنیکا تا به امروز عوارضی نداشته است

جزئیات جدید از ورود واکسن آسترازنیکا

سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفت: تا حدود یک هفته آینده محدودیت موجودی واکسن آسترازنیکا رفع و محموله جدید در اختیار دانشگاه های علوم پزشکی قرار می‌گیرد.
محمد هاشمی، با اشاره به اینکه در روزهای اخیر در برخی از مراکز، واکسن آسترازنیکا با محدودیت موجودی مواجه شده است، اظهار کرد: در ماه های گذشته بحث تامین واکسن آسترازنیکا از طریق عقد قرارداد خرید مطرح نبوده است بلکه واکسن هایی که طی دو ماه گذشته استفاده شده اند، اهدایی بودند.
وی ادامه داد: واکسن های آسترازنیکا را برای تکمیل واکسیناسیون نوبت دوم و سوم افرادی که قبلا واکسینه شده بودند و یا برای مسافران استفاده می کردیم.

هاشمی عنوان کرد: قرار بود یک محموله ۷۰۰ هزار تایی واکسن آسترازنیکا را از ژاپن دریافت کنیم که زمان دریافت محموله به تعویق افتاد و به نیمه ماه ژانویه یعنی نزدیک به یک هفته آینده موکول شد، در نتیجه ممکن است طی روزهای آتی محدودیتی در موجودی واکسن آسترازنکا در مراکز واکسیناسیون داشته باشیم.

سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت ادامه داد: افراد می توانند برای نوبت سوم از واکسن جایگزین استفاده کنند؛ طبق دستورالعمل ها آنهایی که دز اول و دوم واکسن آسترازنیکا دریافت کرده اند می توانند برای نوبت سوم از واکسن پاستوکووک پلاس یا اسپوتنیک استفاده کنند.

وی ادامه داد: افرادی که برای دُز سوم واکسن تاکید به دریافت آسترازنیکا دارند، باید حدود یک هفته صبر کنند.

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، هاشمی در پایان با بیان اینکه افرادی هم که در دز اول و دوم واکسن هایی همچون اسپوتنیک دریافت کرده اند درصورتی که واکسن آسترازنیکا در دسترس نبود، می‌توانند برای دز سوم واکسن از واکسن پاستوکووک پلاس استفاده کنند، گفت: ان شاءالله تا حدود یک هفته آینده محدودیت موجودی رفع و محموله جدید در اختیار دانشگاه های علوم پزشکی قرار می‌گیرد.

آمار جذاب واکسن کرونای آسترازنیکا

خبر مهم و خوش برای کسانی که  واکسن کرونای آسترازنیکا تزریق کردند

نتیجه تحقیق دانشمندان در دانشگاه آکسفورد نشان می دهد که فاصله چند ماهه بین تزریق دوز اول و دوز دوم واکسن  آسترازنیکا  (astrazeneca covid vaccine)سطح ایمنی بدن در برابر بیماری همه گیر «کووید ۱۹» را بهبود می بخشد.
واکسن آسترازنکا با همکاری دانشمندان آکسفورد تهیه شده است. به گفته محققان در این دانشگاه نتیجه پژوهش جدید برای کشورهایی که با مشکل تامین واکسن روبرو هستند «اطمینان بخش» محسوب می شود./یورونیوز

 

جزئیات اثربخشی واکسن‌کرونای آسترازنیکا

آسترازنیکا

با شروع واکسیناسیون عمومی در برابر کووید-۱۹، سوالاتی از قبیل زمان شروع اثربخشی واکسن، ماندگاری ایمنی در گروه‌های مختلف و ... مطرح شده است که باید به صورت دقیق و علمی به آن‌ها پاسخ داد.
به گزارش ایسنا، بنابر اعلام دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو، یکی از پرسش‌های مربوط به واکسن کرونا این است که اثربخشی واکسن از چه زمانی آغاز می‌شود و تا چه زمانی ماندگار می‌ماند؟. باید توجه کرد که ایمنی‌زایی واکسن کرونا، دو تا سه هفته بعد از تزریق نوبت اول آغاز می‌شود و دو هفته بعد از تزریق نوبت دوم نیز کامل می‌شود.
بنابراین ریسک ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در روزهای ابتدایی بعد از تزریق واکسن وجود دارد و نباید نادیده گرفته شود.
در عین حال ماندگاری ایمنی در برابر ویروس کرونا بعد از تزریق واکسن‌های کووید-۱۹ مشخص نیست، اما انتظار می رود دو هفته بعد از کامل شدن واکسیناسیون، فرد واکسینه شده حداقل ۶ ماه در برابر ویروس کرونا ایمنی داشته باشد.

از سوی دیگر ممکن است بپرسید که به طور کلی میزان اثربخشی واکسن‌های کووید-۱۹ چقدر است؟. در این زمینه باید گفت که همه واکسن‌های کووید-۱۹ به طور قابل توجهی ریسک تشدید بیماری و مرگ‌ومیر ناشی از بیماری کووید-۱۹ را در صورت ابتلا کاهش می‌دهند.

همچنین این واکسن‌ها ریسک ابتلا به صورت ناقل با علائم خفیف و یا بدون علامت به بیماری کووید۱۹ را نیز کاهش می‌دهند. با این وجود اطلاعات در مورد میزان اثربخشی واکسن های کووید-۱۹ در برابر سوش‌های نوپدید ویروس کرونا محدود است.

آسترازنیکا

 

 

با دوستان خود به اشتراک بگذارید: