پایگاه خبری خانه فوتبال:

قیمت دلار از سال 1400 با نوسانات زیادی روبه رو شده است. قیمت دلار بی ثبات است. قیمت دلار با پیش رفتن مذاکرات وین روند کاهشی به خود گرفت اما دوام نیاورد. قیمت دلار در هفته گذشته افزایشی شد. در هفته‌های اخیر انتظارات تورمی در حال بازی با قیمت دلار بوده است

قیمت دلار امروز شنبه 5 آذر 1401

قیمت دلار در بازار متشکل امروز

قیمت دلار در بازار متشکل، امروز به ۳۲,۹۱۳ (سی و دو هزار و نهصد و سیزده ) تومان رسید که نسبت به ۲ روز پیش، افزایش ۰.۱۹ درصدی داشته است.

جدول قیمت ۳ روز اخیر دلار در بازار متشکل

قیمت (تومان) مقدار تغییر درصد تغییر تاریخ
۳۲,۹۱۳ ۶۳ ۰.۱۹ 11:35
۳۲,۸۵۰ ۵۵۰ ۱.۶۷ ۲ روز پیش
۳۲,۳۰۰ ۷۰۰ ۲.۱۶ ۳ روز پیش
قیمت یورو در بازار آزاد امروز
یورو در بازار آزاد امروز با افزایش ۰.۰۶ درصدی، از ۳۶,۴۲۴ (سی و شش هزار و چهارصد و بیست و چهار ) تومان به ۳۶,۴۴۹ (سی و شش هزار و چهارصد و چهل و نه ) تومان رسید.

جدول قیمت ۳ روز اخیر یورو در بازار آزاد

قیمت (تومان) مقدار تغییر درصد تغییر تاریخ
۳۶,۴۴۹ ۲۵ ۰.۰۶ 11:20
۳۶,۴۲۴ ۳۱۱ ۰.۸۵ ۲ روز پیش
۳۶,۱۱۳ ۳۶۳ ۱ ۳ روز پیش
همچنین درهم امارات (حواله) با افزایش ۰.۲ درصدی نسبت به ۲ روز پیش، ۹,۷۰۰ (نه هزار و هفتصد ) تومان معامله شد.

آخرین نرخ لیر ترکیه

همچنین لیر ترکیه بدون تغییر نسبت به ۲ روز پیش، ۱,۹۰۰ (یک هزار و نهصد ) تومان معامله شد.

قیمت دلار کانادا امروز

دلار کانادا در بازار داخلی هم ۲۶,۲۲۵ (بیست و شش هزار و دویست و بیست و پنج ) تومان قیمت خورد.

قیمت دلار به بالای۴۰ هزارتومان می‌رسد؟

عضو اتاق بازرگانی ایران می‌گوید: اگر محدودیت‌های صادراتی بیش از گذشته شود، قیمت دلاراز مرز ۴۰ هزار تومان نیز خواهد گذشت.

پیش‌بینی قیمت دلار

طی هفته‌های گذشته ارزیابی نا امید کننده مقامات آمریکایی از روند مذاکرات باعث شد که دلار آرایش صعودی به خود بگیرد. از نگاه تحلیلگران اقتصادی هر خبر منفی می‌تواند زمینه ساز برگشت معامله گران افزایشی به بازار شود و نرخ دلار رشد جدید و شاید هم بی سابقه را تجربه کند.

بازار دلار پس از انتشار اخبار غیررسمی درمورد پاسخ آمریکا به پیشنهاد اتحادیه اروپا و ایران درباره برجام؛ برخلاف انتظار و پیش بینی‌های صورت گرفته دوباره روندی صعودی به خود گرفت.

به اعتقاد کارشناسان؛ وابستگی به فروش نفت منجر شده درآمد‌های نفتی در اقتصاد ایران نقش حیاتی داشته باشد؛ از چهار سال گذشته تاکنون که این درآمد‌ها قطع شده، دولت برای جایگزینی درآمد خود روی به استقراض آورده و همین وضعیت قیمت دلار را تحت تأثیر سیاست‌های دولت قرار داده است.

حالا بازار در انتظار نتیجه برجام است تا موقعیت قیمت خود را ارزیابی و اعلام کند. از این رو وابستگی شدید دلار به سیاست‌های خارجی و داخلی نشان از ضعف مدیریت در نظام اقتصاد کشور است.

در همین رابطه مسعود دانشمند عضو اتاق بازرگانی ایران در گفتگو با اقتصاد ۲۴ گفت: اگر تحریم‌ها تشدید و محدودیت صادرات کالای ایرانی بیشتر شود، قیمت دلار به بیش از ۴۰ هزار تومان هم خواهد رسید.

دانشمند گفت: مشکلات اقتصاد ایران ریشه سیاسی دارد، به همین دلیل مشکلات با وجود اصلاحات اقتصادی که هر دولتی برای آن سرمایه‌های کلان خرج کرده است، هنوز پابرجاست.

این کارشناس اقتصادی با اشاره به اینکه دولت در حال تلاش برای حفظ قیمت دلار در مرز ۳۵ هزار تومان است، گفت: سیاست‌های محدود سازی صادرات ایران همزمان با سیاست‌های فعلی دولت می‌تواند بحران جدیدی در قیمت دلار ایجاد کند.

وی تصریح داشت: دولت به محض برداشتن دست از روی فنرثبات قیمت، احتمال جهش نرخ دلارتا بیش از ۴۰ هزار تومان وجود دارد.

به گفته دانشمند؛ مقاومت فعلی دولت در حفظ قیمت دلارخیلی طولانی نیست و بزودی با توجه به شرایط اقتصادی – سیاسی حاکم بر کشور، شاهد افزایش نرخ دلار خواهیم بود.

عضو اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: دولت هیچ برنامه‌ای برای کنترل نرخ ارز ندارد و تنها با سیاست‌های مقطعی نقش دلار را در اقتصاد برجسته‌تر کرده است.

وی تأکید داشت: اگر دولت با همین رویکرد به دنبال مدیریت بازار ارز باشد قطعاً در زمان نزدیک و با توجه به محدودیت‌های تحمیلی به اقتصاد ایران، قیمت دلارصف شکنی کرده واز مرز ۴۰ هزار تومان خواهد گذشت.

ترس در بازار دلار /پیش بینی قیمت دلار امروز 5 آذر

اقتصادنیوز: برخی از ازیگران ارزی باور دارند در صورتی که قیمت دلار از محدوده مورد نظر نهاد سیاستگذار خارج شود ممکن است به خریداران جسارت بیشتری برای برگشت به بازار بدهد.

به گزارش اقتصادنیوز ، بررسی هسته مرکزی بازار ارز تهران درچند روز ابتدای مهر ماه حکایت از ترس بازیگران ارزی از عرضه سنگین ارز توسط نهاد مرکزی بازار ساز دارد .

ترس بازیگران ارزی از عرضه سنگین ارز 

در هفته‌های گذشته و پس از آغاز  افزایش قیمت دلار در بازار تهران، بانک مرکزی از سیاست‌های ارزی جدید خود رونمایی کرد. در راستای این سیاست‌ها نهاد مذکور با معرفی بنگاه‌های معاملاتی جدید در فرآیند خرید ارز تسهیلگری‌هایی انجام داد تا از فشار تقاضای موجود در بازار بکاهد.

در ابتدا نرخ ارز واکنش مستقیمی به این سیاست نشان نداد، اما در روز‌های پایانی آبان ماه با برطرف‌سازی بخشی از تقاضا‌های خرد بازار در معاملات توافقی،  قیمت دلار عقب نشینی کرد. 

قیمت دلار در هفته گذشته در یک محدوده خاص معامله شد. یکی از نشانه‌های بالا بودن عرضه در بازار ارز برای معامله‌گران این است که مرزهای مقاومتی به‌راحتی شکسته نمی‌شوند و بازارساز نسبت به این مرزها حساسیت نشان داده است. 

در شرایط فعلی برخی از بازیگران ارزی باور دارند در صورتی که قیمت دلار از محدوده مورد نظر نهاد سیاستگذار خارج شود ممکن است به خریداران جسارت بیشتری برای برگشت به بازار بدهد. با این حال، بازارساز گاهی اجازه شکست مقاومت‌ها را می‌دهد تا از نقاط بالاتر عرضه سنگین‌تر را کلید بزند.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید: