پایگاه خبری خانه فوتبال:

تغییر در واریز سود سهام عدالت.سهام عدالت جهت کمک به معیشت مردم طراحی شد. سهام عدالت دارای سود است برای سهامداران.سود جذاب سهام عدالت به حساب مردم واریز می شود.خبرهای سهام عدالت را با ما دنبال کنید .

ثبت نام سهام عدالت 2 میلیونی برای متولدین 1402

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: منابع اعطای سهام به متولدین ۱۴۰۲ را در بودجه پیش‌بینی کرده‌ایم البته که در بودجه ۱۴۰۱ نیز دیده شده بود، ولی منابع تبصره ۱۴ بود که تمام آن برای یارانه رفت.

آقای طغیانی در خصوص چرایی عدم تخصیص سهام به متولدین ۱۴۰۱ گفت: بحث اختصاص سهام به متولدین ۱۴۰۱ به تامین منابع باز می‌گردد، اصل حکم که در قانون جوانی جمعیت وجود دارد.

او در ادامه در خصوص تامین منابع اعطای سهام به متولدین ۱۴۰۲ گفت: برای متولدین ۱۴۰۲ منابع تامین شده است اگر دولت در تامین منابع برای متولدین ۱۴۰۱ هم کمک کند اصلا منعی وجود ندارد و برای هر دو سال می‌تواند انجام داد.

او افزود: یعنی اینگونه نیست که برای ۱۴۰۲ مصوب کرده باشیم. منابع برای متولدین ۱۴۰۲ در بودجه دیده شده است اگر دولت منابع جدید داشته باشد می‌شود جزء دیون دولت که باید اجرا شود.

طغیانی می‌گوید: منابع اعطای سهام به متولدین ۱۴۰۲ را در بودجه دیده ایم البته که برای ۱۴۰۱ نیز دیده شده بود، ولی منابع تبصره ۱۴ بود که تمام آن برای یارانه رفت امیدواریم امسال این اتفاق رخ ندهد.

پیش از این مطرح شده بود با تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی به ازای تولد هر فرزند از ابتدای سال ۱۴۰۲ معادل ۲ میلیون تومان سهام به نام فرزند اختصاص می یابد.

عیدی 10 میلیونی دولت برای جاماندگان سهام عدالت

سرپرست مرکز فناوری اطلاعات، تحول اداری و توسعه خدمات بهزیستی گفت: ما لیست افراد محروم از سهام عدالت را به سازمان خصوصی سازی ارسال کردیم تا سهام عدالت این افراد هم صادر شود.

چند روز قبل بود که شورای‌عالی اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی مصوب کرد تا به سه میلیون و پانصد هزار نفر از مشمولان کمیته امداد، سازمان بهزیستی و سه دهک اول ایثارگران ۱۰ میلیون تومان سهام عدالت اختصاص یابد.

با این وجود معلوم نبود از این تعداد، چه میزان مربوط به مددجویان بهزیستی است؛ آیا با این مصوبه تمامی مددجویان بهزیستی تحت پوشش سهام عدالت قرار گرفته‌اند؟

عبداله کرم زاده سرپرست مرکز فناوری اطلاعات، امنیت فضای مجازی، تحول اداری و توسعه خدمات بهزیستی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه هنوز همه مددجویان بهزیستی تحت پوشش سهام عدالت نیستند؛ گفت: چهار میلیون و ۸۰۲ هزار و ۸۸۷ نفر از مددجویان بهزیستی سهام عدالت دارند.

کرم زاده با بیان اینکه دو میلیون و چهارصد و هفتاد و دو هزار نفر هنوز هیچ‌گونه سهمی از سهام عدالت ندارند؛ گفت: ما لیست این افراد محروم از سهام عدالت را به سازمان خصوصی سازی ارسال کردیم تا سهام عدالت این افراد هم صادر شود. به طور کلی ما ۷ میلیون ۲۵۶ هزار و ۷۴۰ نفر تحت پوشش بهزیستی قرار دارند.

وی با اشاره به مصوبه اخیر شورای‌عالی اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی گفت: هنوز سازمان خصوصی سازی به ما نگفته است که چه تعداد از این سه میلیون و پانصد هزار نفر از جمله مددجویان بهزیستی هستند.

سرپرست مرکز فناوری اطلاعات، تحول اداری و توسعه خدمات بهزیستی خاطر نشان کرد: به افرادی که پیش از این سهام عدالت داشته‌اند سهام یک میلیونی تعلق داده شده است؛ ممکن است بخشی از این افراد که به تازگی سهام عدالت گرفته‌اند پیش از این یا سهامی نداشته و یا سهام ۵۰۰ هزار تومانی را در اختیار داشتند که در حال حاضر به تمامی مددجویان بهزیستی که سهام عدالت دارند سهام یک میلیون تومانی داده شده است.

خبرگزاری مهر این مطلب را پیگیری خواهد کرد که چند درصد از سه میلیون و پانصد هزار نفری که به تازگی سهام عدالت خواهند گرفت؛ از مددجویان بهزیستی هستند و چه زمانی می‌توان امیدوار بود که تمامی مددجویان بهزیستی از سهام عدالت بهره‌مند شده‌اند.

خبر مهم برای وراث؛ شرط انتقال سهام عدالت متوفیان

رئیس سازمان بورس درباره انتقال سهام مشمولان متوفیان گفت: بیش از 3.5 میلیون نفر از مشمولان سهام عدالت تاکنون فوت شده اند و انتقال سهام باید به صورت الکترونیکی صورت بگیرد. بر این اساس افراد باید به کارگزاری ها و دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنند.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار از اخذ تصمیم جدید برای تعیین تکلیف سهام عدالت متوفیان خبر داد.

مجید عشقی در گفت‌وگو با ایسنا، درمورد انتقال سهام مشمولان متوفیان توضیح داد: بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از مشمولان سهام عدالت طی سال‌های گذشته فوت شده‌اند و انتقال سهام باید به صورت الکترونیکی صورت بگیرد. بر این اساس دفاتر قضایی درمورد بحث سامانه و انتقال اطلاعات با مشکل مواجه شدند.

عشقی ادامه داد: به همین دلیل مصوبه تغییر داده شد و شرکت‌های کارگزاری را هم وارد ماجرا شدند. بر این اساس بخش سامانه‌ای در اختیار کارگزاری قرار می‌دهیم تا بتوانند این کار را انجام دهند. افراد باید به کارگزاری‌ها و دفاتر قضایی مراجعه کنند تا کارگزاری به صورت الکترونیکی این کار را انجام دهد.

وی افزود: وراث باید گواهی انحصار ورثه را ارائه کنند تا انتقال بر اساس سهمی که مشخص شده صورت بگیرد. در سامانه درصد هر وارث مشخص می‌شود و انتقال قهری به صورت الکترونیکی صورت می‌گیرد. ساختار اواخر تغییر پیدا کرده و زیرساخت فنی آن درحال آماده شدن است.

بر اساس این گزارش، بیش از سه میلیون نفر از مشمولان سهام عدالت طی سال‌های گذشته فوت شده‌اند و سهام آن‌ها پس از فرایند انحصار وراثت باید به وراث تعلق بگیرد. البته برخی از وراث نیز فوت شده‌اند و همین موضوع فرایند را پیچیده‌تر کرده است. برای انتقال سهام این روش پیشنهاد شده بود که وراث به صورت حضوری به دفاتر خدمات الکترونیک مراجعه کنند که این روش بسیار زمان‌بر بود. بنابراین قرار شد این فرایند به صورت الکترونیکی و با همکاری شرکت سپرده‌گذاری مرکزی و قوه قضاییه تا شهریورماه انجام شود. اما به نظر می‌رسد قوه قضاییه در ارسال اطلاعات به سپرده‌گذاری کمی از برنامه عقب است.

واریزی سود سهام عدالت میلیونی تا آخر سال

مرحله نخست پرداخت سود سهام عدالت سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند سال ۱۴۰۰ اواخر آذرماه امسال به حساب ۴۳ میلیون و ۷۴۰ هزار سهامدار عدالت واریز شد و قرار بود مرحله دوم پرداخت سود نیز تا پایان سال انجام شود. اما با عبور از نیمه نخست اسفندماه، هنوز از واریز باقیمانده سود سهام عدالت خبری نیست.

مرحله نخست پرداخت سود سهام عدالت سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند سال ۱۴۰۰ اواخر آذرماه امسال به حساب ۴۳ میلیون و ۷۴۰ هزار سهامدار عدالت واریز شد و قرار بود مرحله دوم پرداخت سود نیز تا پایان سال انجام شود. اما با عبور از نیمه نخست اسفندماه، هنوز از واریز باقیمانده سود سهام عدالت خبری نیست.

چرا سود سهام عدالت پرداخت نشد؟

در مرحله نخست واریز سود سهامداران سبد عدالت، دارندگان سهام ۴۵۲هزار تومانی، ۴۹۲ هزار تومانی و ۵۳۲ هزار تومانی به ترتیب ۵۱۰ هزار تومان، ۵۵۵ هزار تومان و ۶۰۰ هزار تومان و افرادی که پرتفوی یک میلیون تومانی سهام عدالت در اختیار داشتند، مبلغ یک میلیون و ۱۲۸ هزار تومان سود علی‌الحساب دریافت کردند.

قرار بود مرحله دوم سود سهام عدالت هم تا پایان امسال واریز شود اما هنوز خبری از پرداخت سود نیست.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید: