پایگاه خبری خانه فوتبال:

ویروس کرونا در جهان جان بسیاری گرفت.ویروس کرونا دنیا را در شوک و ترس فرو برد.ویروس کرونا می توانند خوشحال کننده هم باشد.خبر خواندنی درمان سرطان با آنتی بادی های ویروس کرونا

کرونا دوباره خطرناک شد|جزئیات جدید

سیناپرس نوشت: طی روزهای گذشته بسیاری از کشورهای جهان شاهد افزایش گسترده موارد ابتلا به ویروس کرونا بودند. در این شرایط، بررسی های کارشناسان و گزارش های جدید نشان دهنده ظهور علائم جدید این بیماری ویروسی در گروه هایی از افراد مبتلا و به ویژه کودکان است.
با افزایش موارد ابتلا به کرونا در ماه های اخیر، کارشناسان نسبت به علائم وحشتناکی که کودکان پس از ابتلا به ویروس کووید مشاهده می کنند، هشدار داده اند. بر این اساس اعلام شد.
نوع جدید XBB.۱.۱۶ که با نام Arcturus نیز شناخته می شود، سویه غالب فعلی در بسیاری از کشورهای جهان است. این زیرشاخه جدید اومیکرون که تاکنون در چندین کشور شناسایی شده است، هزاران نفر را آلوده کرده و طبق گزارش ها، این نوع قادر به بیمار کردن افراد کاملاً واکسینه شده است و به عنوان مسری ترین سویه ویروس تاکنون شناخته شده است.
برخی از علائم اصلی این نوع جدید و جهش یافته ویروس کرونا شامل تب بالا، سرماخوردگی و سرفه و غیرچرکی است. علاوه بر این، انتظار می رود که بیمار شاهد آبریزش بینی، درد عضلانی، خستگی شدید و مشکلات شکمی مانند اسهال باشد.

به باور متخصصین، علائم فوق در بیماران دارای ضعف سیستم ایمنی، کودکان و افراد کهنسال به طور حاد تری نمود داشته و افراد باید در این رابطه دقت بیشتری داشته باشند.
توصیه می شود در صورت مشاهده عوارض فوق در خود یا اطرافیانتان، ضمن مراجعه به پزشک و انجام تست های لازم برای تشخیص بیماری، از تماس با سایر افراد خود داری کرده و قوانین قرنطینه را رعایت کنید.

کرونا سرطان را درمان می کند!

کرونا

کووید-۱۹ طی چهار سال گذشته تعداد زیادی از مردم سراسر جهان را به کام مرگ فرستاده است با این حال، نتایج تحقیق جدید نشان می‌دهد که این پتانسیل را دارد که روش درمان سرطان را متحول کند.
گروهی از محققان استرالیایی ویژگی‌های ویروس سارس-کوو-۲ را به دقت بررسی کرده‌اند و به این نتیجه رسیده‌اند که ایمنی طبیعی افراد در برابر این پاتوژن می‌تواند کلید درمان انواع مختلف سرطان باشد.
محققان مرکز سرطان پیتر مک کالوم و دانشگاه ملبورن کشف کردند که گیرنده آنتی‌ژن کایمریک (CAR) روی سلول‌های تی، که به‌طور طبیعی در گلبول‌های سفید خون وجود دارند و بدن را در برابر ویروس‌ها مصون می‌سازند، می‌تواند درمان جدیدی برای سرطان محسوب شود.
انباشته شدن سلول‌های تی پس از ابتلای فرد به کووید یا واکسینه شدن در برابر آن اتفاق می‌افتد سپس آنها به صورت ژنتیکی تحت درمان قرار می‌گیرند تا گیرنده‌های ویژه‌ای به نام آنتی‌ژن کایمریک تولید کنند که قادر به شناسایی هر گونه آنتی‌ژن در سطح سلول‌های سرطانی و حذف موثر آن در مراحل اولیه هستند.

دانشمندان طی تحقیقات خود تعدادی نمونه سلول تی را از افراد متعلق به گروه‌های مذکور گرفته و آنها را برای شناسایی و هدف قرار دادن سلول‌های سرطانی مجددا مهندسی ژنتیکی کردند.

 

بنیاد ملی سرطان پستان گزارش کرد، این سلول‌ها دوباره به بدن تزریق شدند و از آنجایی که سلول‌های تی می‌توانند پروتئین اسپایک ویروس کووید-۱۹ را تشخیص دهند، توسط واکسن فعال می‌شوند.

پروفسور رابرت بووی گفت: «این تحقیق جدید واقعاً هیجان‌انگیز است، از ایمنی کووید-۱۹، سلول‌های تی «قاتل» برای شناسایی کووید استفاده می‌کند و آنها را برای حمله به سلول‌های سرطان سینه مهندسی می‌کند که واقعاً هوشمندانه است.

با این حال، این درمان تنها برای انواع محدودی از سرطان‌ها موفق بوده است. نتایج این تحقیق نشان داد که این فرآیند می‌تواند برخی از انواع سرطان‌های خون را درمان اما هنوز نمی‌تواند تومورهای جامد را درمان کند. محققان امیدوارند که بتوانند به زودی به آن نقطه برسند زیرا نتایج مثبتی در لوله‌های آزمایش به همراه داشته است.

انتظار می‌رود آزمایش‌های انسانی این درمان در سه سال آینده آغاز شود.
پروفسور کلئولا آندریس گفت: «این مورد فرصتی فوق‌العاده است و تقریباً یک بار در زندگی رخ می‌دهد که از مصونیت تقریباً کل جمعیت در برابر کووید-۱۹ پتانسیل درمان سرطان سینه حاصل شود.»

کرونا ضعیف شده است؟

کرونا

ناجی با بیان اینکه ویروس کرونا واقعا ضعیف نشده است، گفت: شرایطی که اکنون می‌بینیم یک قسمتش مربوط به ویروس است و عمده این نتیجه مربوط به بازتاب واکسیناسیون و گردش ویروس در بین مردم و در نتیجه ایمنی ناشی از عفونت طبیعی است. با این حال در همین اُمیکرون می‌بینیم که در افراد دارای ریسک و افرادی که واکسن تزریق نمی‌کنند یا سیستم ایمنی ضعیف داشته و یا موعد واکسیناسیون یادآورشان گذشته است، بیماری شدید ایجاد می‌کند. همین افراد هستند که در آی‌سی‌یو بستری شده‌اند. باید توجه کرد که تصور ضعیف شدن ویروس و عدم رعایت پروتکل‌ها، موجب پخش ویروس در جامعه می‌شود و در آن زمان بخش حساس جامعه آلوده می‌شوند. بنابراین حتما باید رعایت کنیم، حتما باید در فضای بسته ماسک بزنیم، حتی حتما باید در فضای بازی که امکان فاصله‌گذاری نیست، ماسک بزنیم. بنابراین رعایت فاصله، استفاده از ماسک، شستن دست‌ها و ... بسیار مهم است. از طرفی باید بیماریابی را هم به صورت فعال حفظ کنیم تا بتوانیم بیماران را شناسایی کرده و درمان کنیم.

وی درباره ابتلای مجدد به کرونا، گفت: درباره اُمیکرون این موضوع دیده شده است؛ به طوری کلی از زمانیکه دلتا آمد، میزان موارد ابتلای مجدد بسیار زیاد شد. مطالعات نشان داده که بعد از سه الی چهار ماه از ابتلا یا تزریق واکسن ممکن ممکن است مجددا مبتلا شوید. حتی افرادی که واکسن هم زده‌اند، ممکن است به عفونت مبتلا شوند، اما به بیماری شدید که به بستری در بیمارستان نیاز داشته باشد، مبتلا نمی‌شوند. به طور کلی دیده شده که حتی کسانی که شش تا هشت هفته قبل اُمیکرون BA۱ یا BA۲ را گرفته بودند، با BA۴ یا BA۵ آلوده شدند. بحث این است که ویروس تغییر کرده و نباید اجازه دهیم که ویروس با چرخش بیشتر، تغییر بیشتری کند. در عین حال بحث روز دنیا هم به‌روز کردن و تغییراتی در واکسن‌هاست که ما هم باید این موضوع را در واکسن‌های بوستر مورد توجه قرار دهیم.

او درباره پیش بینی از شرایط روزهای آتی کرونا در کشور، تصریح کرد: در حال حاضر تنها نگرانی ما واکسیناسیون دزهای یادآور است که مردم خیلی این موضوع را جدی نمی‌گیرند و این در حالی است که پس از گذشت شش ماه از تزریق دز قبلی، تزریق مجدد واکسن بویژه در افراد بالای ۵۰ سال ضروری و کمک کننده است.

وی افزود: در واقع تزریق واکسن حاشیه امنی ایجاد می‌کند اما آمار واکسیناسیون حتی نسبت به یک ماه قبل کاهش یافته است‌ و این یک خطر است‌. مردم باید بدانند ما از رفتار ویروس در امان نیستیم و هر لحظه ممکن است با سویه‌ای جدید و سخت مواجه شویم. البته حتی این احتمال هم وجود دارد که یکی از سویه‌های خطرناک قبلی مانند دلتا مجددا فراگیر شود. در چنین شرایطی که سطح ایمنی جامعه کاهش یافته است، یکی از مهم‌ترین راهکارها تزریق واکسن کووید۱۹ است.

این عضو کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا ادامه داد: احتمال موج هشتم کرونا هم وجود دارد، اما زمان وقوع آن فعلا قابل پیش‌بینی نیست‌. از طرفی اگر قرار باشد هنوز زیرسویه‌های امیکرون موج آفرینی کنند تاحدودی دغدغه‌ ما نسبت به سایر سویه‌ها کمتر خواهد بود زیرا تا حدی با آنها آشنا شدیم اما در سایه‌ تکمیل واکسیناسیون می‌توان نگاه مطمئن‌تری نسبت به آینده داشت.

او درباره تشکیل کلینیک‌های پسا کرونا برای مقابله با عوارض بلندمدت ابتلا به کووید۱۹، تصریح کرد: کارگروه ویژه‌ای در این زمینه در کمیته علمی تشکیل شده است تا تمام عوارض کرونا مانند عوارض نورولوژیک، روانپزشکی، تاثیرات روی ارگان‌های مختلف، معلولیت اعضا و... بررسی شود، اما هنوز به جمع‌بندی دقیقی نرسیده‌ایم.

او در خاتمه بیان کرد: پس از گذشت مناسبت‌ها و تجمعات مختلف در روزهای اخیر باید منتظر باشیم تا روند بیماری را رصد کنیم.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید: