پایگاه خبری خانه فوتبال:

قیمت خودرو باورنکردنی تر می شود. این تغییرات در محصولات داخلی عجیب خواهد بود.قیمت خودرو سوال برانگیز است.قیمت خودرو مصرف گنندگان را گیج کرده است. قیمت خودرو دوباره بی ثبات شده.قیمت خودرو مردم را به خودرو دارشدن ناامید کرده است.

تصمیم رها سازی قیمت خودرو داخلی

دولت در صورتیکه تصمیم بگیرد همچنان نرخ کارخانه ای محصولات ایران خودرو و سایپا پایین تر از نرخ بازار آزاد باشد یا باید منابعی برای جبران مابه التفاوت قیمت ابلاغی و قیمت بازار آزاد را بپردازد یا موافقت کند که کارخانه ها با نرخ بازار آزاد خودروهایشان را به مردم بفروشند.
به نقل از جماران،  در صورت جلسه الزامات واگذاری شرکت های ایران خودرو و سایپا که به امضای رییس سازمان خصوصی سازی، رییس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و معاون حمل و نقل وزارت صمت درآمده است، قرار است تا پایان سال 1401 تمام تولیدات ایران خودرو و سایپا از شمول آنچه که قیمت گذاری دستوری خوانده شده خارج شود. 
در این صورت جلسه هم چنین قید شده است تکالیف عرضه و فروش محصولات این دو شرکت در صورتی که خارج از قواعد نرخ بازار باشد، باید با تامین منابع کاهش درآمد یا افزایش هزینه ها، آن هم قبل از اجرای تکلیف همراه باشد 

این بند به این معنا است که دولت در صورتیکه تصمیم بگیرد همچنان نرخ کارخانه ای محصولات ایران خودرو و سایپا پایین تر از نرخ بازار آزاد باشد یا باید منابعی برای جبران مابه التفاوت قیمت ابلاغی و قیمت بازار آزاد را بپردازد یا موافقت کند که کارخانه ها با نرخ بازار آزاد خودروهایشان را به مردم بفروشند.

یکی دیگر از بندهای این صورت جلسه این است سهام تودلی ایران خودرو و سایپا باید تا پایان سال واگذار شود

افزایش شدید قیمت خودرو در بازار

قیمت خودرو‌های تولید داخل امروز 
پژو پارس امروز چهارشنبه ۱۶ آذر سردمدار افزایش قیمت در بازار خودرو به‌حساب می‌آید. قیمت این محصول با رشد شش میلیونی در یک روز به ۳۷۵ میلیون رسید و پراید صندوقدار را معادل ۲۰۶ میلیون معامله می‌کنند
فرارو- قیمت پژو پارس ساده امروز چهارشنبه ۱۶ آذر در بازار آزاد خودرو به ۳۷۵ میلیون تومان رسید. حالا خرید پژو پارس ساده شش میلیون تومان بیشتر از دیروز تمام می‌شود و این محصول بیش از سایر مدل‌های داخلی امروز در بازار افزایش قیمت داشته است. در رتبه بعدی دنا پلاس دنده‌ای، دنا پلاس اتوماتیک، تارا اتوماتیک و تندر ۹۰ معمولی ایستادند که هر کدام امروز با افزایش قیمت پنج میلیونی در بازار حاضر شدند. بین محصولات سایپا نیز پراید صندوقدار که ارزان‌ترین مدل داخلی به‌شمار می‌رود، رشد قیمت چهار میلیونی را تجربه می‌کند و معادل ۲۰۶ میلیون دست به دست می‌شود. همچنین نسخه‌های هاج‌بک، تیبا ۲ و کوییک دنده‌ای همین سرنوشت را داشتند و نسبت به خرید و فروش‌های دیروز ارزششان چهار میلیون تومان افزایش پیدا کرده است.
قیمت محصولات ایران خودرو
به گزارش فرارو، رانا LX ارزان‌ترین خودرو سواری ایران‌خودرو در بازار آزاد است. رانا با موتور TU۵ از نظر پیشرانه با خودرو‌هایی مثل پژو ۲۰۶ تیپ پنج، پژو پارس، پژو ۲۰۷ و پژو ۴۰۵ رقابت دارد که البته سال ۹۹ از خط تولید خارج شد و به‌جای آن شاهد عرضه رانا پلاس هستیم. بعد از رانا LX، پژو ۴۰۵ ارزان‌ترین محصول داخلی ایران خودرو به حساب می‌آید و ارزش آن در بازار آزاد کمتر از ۳۰۰ میلیون تومان است.
در سوی مقابل گران‌ترین خودرو داخلی ایران خودور الان تندر ۹۰ پلاس اتوماتیک است. پژو ۲۰۷ اتوماتیک سقف شیشه‌ای، تارا اتوماتیک و دنا پلاس اتوماتیک نیز از این حیث به‌ترتیب در جایگاه‌های بعدی قرار می‌گیرند که خرید آن‌ها بیش از نیم‌میلیارد تومان آب می‌خورد. پژو پارس اتوماتیک نیز ارزان‌ترین محصول ایران‌خودرو با گیربکس اتوماتیک است. بین مدل‌های مونتاژی ایران‌خودور پژو ۵۰۸ بیشترین قیمت را دارد و کنار سوزوکی گرند ویتارا اتوماتیک و پژو ۲۰۰۸ در دسته خودرو‌های گران‌تر از یک میلیارد قرار می‌گیرد.

قیمت خودرو|محصولات ایران‌خودرو در بازار آزاد

قیمت خودرو

خودرو...قیمت دیروز ...قیمت امروز

سمند LX

338 میلیون تومان

342 میلیون تومان

سمند EF7

387 میلیون تومان

387 میلیون تومان

سمند EF7 دوگانه‌سوز

475 میلیون تومان

475 میلیون تومان

سمند سورن ELX

320 میلیون تومان

320 میلیون تومان

دنا تیپ یک

455 میلیون تومان

455 میلیون تومان

دنا پلاس دنده‌ای توربو

560 میلیون تومان

565 میلیون تومان

دناپلاس توربو اتوماتیک

600 میلیون تومان

605 میلیون تومان

پژو 405

340 میلیون تومان

340 میلیون تومان

پژو پارس ساده

369 میلیون تومان

375 میلیون تومان

پژو 207 دنده‌ای

468 میلیون تومان

468 میلیون تومان

پژو 207 اتوماتیک پانوراما

659 میلیون تومان

660 میلیون تومان

رانا LX

303 میلیون تومان

303 میلیون تومان

رانا پلاس

362 میلیون تومان

362 میلیون تومان

تارا دنده‌ای

515 میلیون تومان

515 میلیون تومان

تارا اتوماتیک

640 میلیون تومان

645 میلیون تومان

پژو 206 تیپ 2

355 میلیون تومان

355 میلیون تومان

تندر 90

540 میلیون تومان

545 میلیون تومان

تندر 90 پلاس اتوماتیک

710 میلیون تومان

710 میلیون تومان

پژو 2008

یک میلیارد و 570 میلیون تومان

یک میلیارد و 570 میلیون تومان

هایما S5 توربو

920 میلیون تومان

920 میلیون تومان

هایما S7 توربو

یک میلیارد و 30 میلیون تومان

یک میلیارد و 30 میلیون تومان

سوزوکی گرندویتارا اتوماتیک

یک میلیارد و 830 میلیون تومان

یک میلیارد و 830 میلیون تومان

پژو 508

دو میلیارد و 200 میلیون تومان

دو میلیارد و 200 میلیون تومان

قیمت خودرو محصولات سایپا در بازار آزاد

قیمت خودرو

قیمت محصولات سایپا

به گزارش فرارو، پراید ۱۳۱ یا همان پراید صندوقدار ارزان‌ترین خودرو سایپا در بازار آزاد است و الان کمتر از ۲۰۰ میلیون تومان معامله می‌شود. نسخه هاچ‌بک با قیمت بیشتری معامله می‌شود و الان معادل تیبا ۲، ساینا و کوییک دنده‌ای ارزش دارد. تیبا به عنوان جایگزین پراید روانه بازار شد و در حال حاضر مدل صندوقدار این خودرو ارزان‌ترین محصول تولیدی سایپا به شمار می‌رود.

ساینا دنده‌ای بعد از تیبا صندوقدار، ارزان‌ترین خودرو در حال تولید توسط سایپا محسوب می‌شود. ساینا دنده‌ای ذاتا  نسخه به‌روزرسانی‌شده تیبا است. تیبا ۲ یا تیبا هاچ‌بک بعد از تیبا صندوقدار و ساینا، ارزان‌ترین خودرو تولید شده سایپا هستند. همه تولیدات داخلی سایپا از جمله تیبا، تیبا۲، ساینا، کوئیک، ساینا s، کوئیک در بخش پیشرانه یکسان هستند. این خودرو‌ها به یک پیشرانه ۱۵۰۰ سی سی و جعبه دنده پنج‌سرعته مجهز شده‌اند.

قیمت روز محصولات سایپا در بازار آزاد

خودرو..قیمت امروز و دیروز

پراید 111
214 میلیون تومان
218 میلیون تومان
پراید 131

202 میلیون تومان
206 میلیون تومان

پراید 151
198 میلیون تومان
200 میلیون تومان
پراید 151 پلاس
200 میلیون تومان
200 میلیون تومان
تیبا

224 میلیون تومان

226 میلیون تومان

تیبا 2
227 میلیون تومان
231 میلیون تومان
تیبا 2 پلاس
230 میلیون تومان
232 میلیون تومان
ساینا
 234 میلیون تومان
 238 میلیون تومان
ساینا S
238 میلیون تومان
240 میلیون تومان
کوئیک دنده‌ای
229 میلیون تومان
233 میلیون تومان
کوئیک اتوماتیک پلاس
303 میلیون تومان
305 میلیون تومان
سیتروئن C3
یک میلیارد و 480 میلیون تومان
یک میلیارد و 480 میلیون تومان
چانگان CS35
765 میلیون تومان
765 میلیون تومان
وانت زامیاد
363 میلیون تومان
363 میلیون تومان
کیا سراتو 2000 مونتاژی
یک میلیارد و 400 میلیون تومان
یک میلیارد و 400 میلیون تومان
آریو
490 میلیون تومان
490 میلیون تومان
شاهین
390 میلیون تومان
390 میلیون تومان 

افزایش قیمت خودرو تا کجا؟

افزایش قیمت خودرو همچنان ادامه دارد و کارشناسان حوزه صنعت خودرو معتقدند با توجه به عوامل تعیین کننده وضعیت تولید و بازار، قیمت‌ها در حال صعود است تا جایی که رکود تورمی تا پایان سال ادامه خواهد داشت.

همواره قیمت‌ها در بازار خودرو وابستگی شدیدی به افزایش قیمت دلار دارد و با هر نوسان قیمت در بازار ارز، خودرو شروع به سبقت گرفتن در جاده گرانی می‌کند.

 این روز‌ها نبود ثبات نرخ ارز باعث تغییر قیمت در بازار‌ها شده و قیمت خودرو نیز تحت تأثیر همین بی ثباتی به مسیر گرانی خود ادامه داده است.

از سوی دیگر از ابتدای دولت سیزدهم، بحث آزادسازی واردات خودرو مطرح شد و وزارت صمت از همان ابتدا وعده ازسرگیری واردات را به متقاضیان این خودرو‌ها داد. اما اجرای طرح واردات خودرو که از ابتدای سال جاری به طور رسمی اعلام شده همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

با توجه به تعداد خودرو‌های وارداتی، بعید به نظر می‌رسد که انحصار بازار خودرو از بین برود و این نیز عاملی بر تشدید وضعیت بحران قیمت در بازار خودرو است.

به نظر می‌رسد تمام این عوامل تعلل از آزادسازی دوباره واردات خودرو تا نوسان نرخ ارز و عرضه قطره چکانی خودرو به بورس کالا نمی‌تواند تب داغ افزایش قیمت‌ها در بازار خودرو در نیمه دوم سال را کاهش دهد.

این در حالی است که متولیان صنعت خودرو ادعا دارند تولید خودرو نسبت به سال گذشته رشد ۵.۷ درصدی را تجربه کرده است، اما کارشناسان این حوزه همچنان معتقدند حضور دلالان در بازاری که عرضه کم و خریدوفروش در رکود است، نشانگر روز‌های سخت برای متقاضیان واقعی است.

اسد کرمی، نایب رئیس اتحادیه نمایشگاه داران خودرو تهران در خصوص عوامل تاثیرگذار بر نوسان قیمت خودرو در بازار گفت: ابهام در واردات خودرو، عرضه خودرو در بورس کالا و قیمت دلار، به شدت بر قیمت خودرو‌ها تأثیر گذاشته است چراکه سرنوشت هیچ یک از این عوامل به درستی مشخص نیست.

وی ادامه داد: با بررسی قیمت‌ها در بازار متوجه خواهید شد که از آبان سال ۱۴۰۰ تا به امروز بیش از ۳۵ درصد در تمامی خودرو‌ها افزایش قیمت ایجاد شده که این سیگنال خوبی برای بازار خودرو نیست.

به گفته نایب رئیس اتحادیه نمایشگاه داران خودرو تهران، عرضه فعلی خودرو به بازار جوابگوی تقاضا نیست و جبران این کاستی با وعده واردات و عرضه محدود خودرو به بورس کالا عملیاتی نخواهد شد.

وی گفت: عوامل دست به دست داده اند تا قیمت‌ها در بازار روند صعودی را حفظ کند. احتمال رکود تورمی تا پایان سال با توجه به وضعیت مدیریت فعلی دولت در بازار خودرو خیلی زیاد است و حداقل تا پایان سال خبری از ارزانی خودرو نیست.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید: