پایگاه خبری خانه فوتبال:

تغییر در واریز سودسهام عدالت.سهام عدالت جهت کمک به معیشت مردم طراحی شد. سهام عدالت دارای سود است برای سهامداران.سود جذاب سهام عدالت به حساب مردم واریز می شود.خبرهای سهام عدالت را با ما دنبال کنید .

از ابتدا و بر اساس گفته رئیس سازمان بورس،‌ قرار بود زمان واریز سود سهام عدالت ۳۰ آذرماه باشد تا یلدای رئیسی به حساب مردم واریز شود. پس از این بود که وزیر اقتصاد اعلام کرد واریز سود سهام عدالت از ۲۹ آذر ماه آغاز می‌شود و سه روز ادامه دارد.

به عبارتی سود سهام عدالت در روزهای ۲۹ و ۳۰ آذر ماه و اول دی ماه به حساب دارندگان سهام عدالت واریز می‌شود. بر اساس گفته‌های رئیس سازمان بورس،‌همه ۴۹ میلیون دارنده سهام عدالت مشمول این سود می‌شوند. در نتیجه اگر خانواری هنوز سودی دریافت نکرده به این دلیل است که در صف انتظار دریافت سود قرار دارد و احتمالا این سود ظرف دو روز آینده به حساب آنها واریز می‌شود.

چه کسانی منتظر واریز سود سهام عدالت نباشند؟

جاماندگان و وراث نباید ظرف این چند روز منتظر واریز سود سهام عدالت باشند. چون اگرچه دولت وعده داده به ۳.۵ میلیون نفر جامانده،‌ سهام عدالت بدهد اما روند پرداخت سهام عدالت به این گروه هنوز طی نشده و این افراد همچنان مشمول سهام عدالت نشده‌اند و باید منتظر باشند. چراکه بر اساس وعده‌ها تا پایان سال مشمول دریافت سهام می‌شوند. وراث متوفیان هم جزو همین گروه هستند.

مبلغ سود سهام عدالت چقدر است؟

بر اساس اظهارات رئیس سازمان بورس قرار بود دارندگان سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی مبلغ ۶۰۰ هزار تومان و دارندگان سهام یک میلیونی،‌یک میلیون و ۱۲۸ هزار تومان سود دریافت کنند. با این حساب مجموع دریافتی سهام عدالت یک خانوار چهار نفره،‌ دو میلیون و ۴۰۰ تا چهار و نیم میلیون تومان می‌شد.

اما پیام‌های مخاطبان نشان می‌دهد سود دریافتی آنها کمتر از این رقم بوده است. البته مبلغ سود سهام عدالت برای دارندگان سهام عدالت 532 هزار تومانی، 600 هزار تومان، دارندگان سهام عدالت یک میلیون تومانی، یک میلیون تومان، دارندگان سهام عدالت 452 هزار تومانی 555 هزار تومان و دارندگان سهام عدالت 452 هزار تومانی هم 510 هزار تومان بوده است. به عبارتی علت اختلاف در مبلغ واریزی سود سهام عدالت افراد تفاوت ارزش پرتفوی آنهاست./تجارت نیوز

سهام عدالت

تکلیف جاماندگان سهام عدالت مشخص شد؟

حسین قربان‌زاده، رئیس سازمان خصوصی‌سازی با اشاره به تصویب‌نامه هیات وزیران در مورد جاماندگان سهام عدالت اظهار کرد: این تصویب‌نامه به تازگی ابلاغ شده و کار‌های اجرایی آن در حال انجام است.

تصویب‌نامه هیات وزیران تکلیف جاماندگان سهام عدالت را تقریبا روشن کرده و به گفته رئیس سازمان خصوصی‌سازی، طبق قانون بودجه سال جاری، سهام عدالت جاماندگان امسال باید حتما پرداخت شود.

وی به این سوال که سهام عدالت چه زمانی به جاماندگان تخصیص خواهد یافت، پاسخ داد: تخصیص سهام عدالت به جاماندگان در قانون بودجه سال جاری پیش‌بینی شده است و بنابراین فرایند آن امسال باید انجام شود.

البته پرتفوی این سهام به اصلاحیه نیاز دارد که متن اصلاحیه به دولت ارسال شده و بررسی آن در نوبت است. رئیس سازمان خصوصی‌سازی ادامه داد: این اصلاحیه در مورد تغییر برخی شرکت‌ها در پرتفو است که باید در هیات دولت بررسی و تصویب شود.

بر اساس این گزارش، افراد مشمول توسط نهاد‌های ذی‌ربط شناسایی و معرفی خواهند شد و مبلغ سهام مورد واگذاری به هر یک از مشمولان معادل حداکثر ۱۰ میلیون تومان با اعمال ۵۰ درصد تخفیف به صورت اقساط سالانه و به مدت ۱۰ سال است.

پیشنهاد تشکیل کارگروه ویژه برای تسریع وصول سود سهام عدالت

وی در مورد شرایط پرداخت دو مرحله‌ای سود سهام عدالت و الزامات تحقق آن گفت: این موضوع مستلزم مسئولیت‌پذیری و همکاری شرکت‌های سرمایه‌پذیر است. شرکت‌های سرمایه‌پذیر از چرخه سهام عدالت و چرخه خدمت به مردم جدا نیستند. انتظار این بود که پس از تصمیم شورای عالی بورس، شرکت‌های سرمایه‌پذیر متعهدانه برای جابجایی سود به حساب متمرکز اعلامی برنامه‌ریزی کنند.

سخنگوی کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی با اشاره به اینکه وقتی شرکت‌ها در مجمع سود قابل توزیع شناسایی می‌کنند پیش‌فرض این است که منابع این سود نزد شرکت‌ها موجود است، گفت: طبعا نباید مشکلی جهت انتقال آن وجود داشته باشد در نتیجه پس از کسر هزینه‌ها و یا افزایش سرمایه سود قابل توزیع باید در حساب شرکت‌ها موجود باشد و تنها یک کارسازی باید انجام شود. لذا تعلل در انتقال حق‌السهم شرکت‌های سرمایه‌پذیر از سود سهام عدالت به شرکت سپرده‌گذاری مرکزی توجیهی ندارد اما متاسفانه تا هفته گذشته علیرغم اعلام رسمی مصوبه شورای عالی بورس از سوی  وزیر محترم  مبنی بر برنامه‌ریزی برای پرداخت یک مرحله از سود زودتر از موعد معمول و پیگیری‌هایی که از سوی کانون  و البته سازمان بورس انجام شده است، شرکت‌های کمی سود تعیین شده را واریز کردند.

حیدری گفت: در حال حاضر پیگیری‌های موثری از سوی سازمان بورس آغاز شده است و ضمن اینکه بنا به تاکید هیات مدیره در کانون سهام‌ عدالت نیز مقرر شد به شرکت‌های سرمایه‌پذیر تاکید و پیگیری گردد که در پرداخت سود تسریع کنند، پیشنهاد تشکیل یک کمیته ویژه‌ در سازمان بورس نیز ارائه شده تا هر چه سریع‌تر انتظار مردمی که برای پرداخت سود وجود دارد، محقق شود.

وی تاکید کرد: امیدوار هستیم که با همت جمعی و همکاری مسئولانه ی سرمایه‌پذیرها در همان بازه زمانی تعیین شده(پایان پاییز) یا نهایتا با تاخیر اندکی مرحله اول  سود سهام عدالت پرداخت شود. سازوکارهای پرداخت آماده است و تنها بحث وصول سود از سوی شرکت‌های سرمایه‌پذیر مطرح است. این موضوع نیز به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفته است.

سخنگوی کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی در پاسخ به سوالی در مورد رقم سودی که تا کنون وصول شده است، گفت: مسئولیت وصول و جمع‌آوری سود سهام عدالت، به عنوان کارگزار توزیع سود، با شرکت سپرده‌گذاری مرکزی است و اطلاعات و آمار مربوط را این شرکت در اختیار دارد. پیشنهاد ما این است که اسامی شرکت‌هایی که به موقع سود مردم را پرداخت کردند اعلام شود تا به نوعی از مسئولیت پذیری آنها تقدیر شود.

با توجه به اینکه پرداخت این سود می‌تواند کمکی حداقلی برای رفع اضطرار معیشتی مردم باشد و رقم آن نیز نسبت به سال گذشته دوبرابر شده است، لازم است مدیران سرمایه‌پذیرها متعهدانه با مسئولان امر برای پرداخت سود در موعد اعلامی همکاری کنند.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید: