پایگاه خبری خانه فوتبال:

کلاهبرداری امری کثیف و فریبکارانه است.کلاهبرداری کاملا دزدی است.کلاهبرداری هر روز با شیوه های جدید اتفاق می افتد.کلاهبرداری مصداق بارز حرام خواری است.کلاهبرداری بیشتر دامن افراد ساده و زودباور را می گیرد.

شیوه جدید کلاهبرداری عجیب از فروشندگان خودرو

صدا و سیما|فرمانده انتظامی البرز گفت: کلاهبردارانی که از طریق سایت‌های خرید و فروش لوزام دست دوم سوژه‌های خود را از بین اشخاصی که خودرو خود را جهت فروش آگهی کرده و با شیوه متقلبانه اقدام به ۱۳۰ فقره کلاهبرداری کرده بودند، شناسایی و دستگیر شدند.
سردار عباسعلی محمدیان گفت: در پی دریافت اخباری مبنی بر فعالیت یک باند کلاهبرداری از طریق خرید خودرو، بررسی موضوع در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.

​وی افزود: بررسی‌های اولیه حاکی از این بود که کلاهبرداران ابتدا سوژه‌های خود را از بین افرادی که خودرو خود را آگهی کرده اند انتخاب و پس از انجام قرار حضوری، اقدام به تنظیم قولنامه می‌نمودند؛ پس از آن فروشنده را به یک دفترخانه هدایت و در این فاصله زمانی دیگر اعضای باند بوسیله چکش ضرباتی را به قسمت زیر صندوق عقب خودرو وارد نموده و پس از تائید توسط کارشناس رنگ اقدام به دریافت مبالغی که در قولنامه با عنوان ضرر و زیان قید شده نموده سپس برگه قولنامه و برگه رسید کارشناسی رنگ را با هدف از بین بردن مستندات و جلوگیری از شکایت پاره کرده و از محل متواری می‌شدند.

فرمانده انتظامی استان البرز با اشاره به شناسایی هفت کلاهبردار در این خصوص بیان کرد: با اقدامات صورت گرفته همه متهمان در چند نقطه از استان البرز شناسایی و دستگیر شدند.

سردار محمدیان اضافه کرد: متهمان در تحقیقات تکمیلی به ۱۳۰ فقره کلاهبرداری از این طریق اقرار کرده و بررسی حساب این افراد نشان از جابجایی بیش از ۴۲ میلیارد ریال مبالغ کلاهبرداری شده است.

این مقام ارشد انتظامی خاطرنشان کرد: به شهروندان توصیه می‌کنیم تا در هنگام معامله با افراد ناشناس نهایت دقت خود را به کارگیرند و در صورت مشاهده موارد مشکوک پلیس را در جریان موضوع بگذارند.

کلاهبرداری عجیب با نصف قیمت

کلاهبرداری

در جدیدترین شگرد، کلاهبرداران مدعی هستند، خودروهای شان در کارخانه قرار دارد و مردم با نصف قیمت بازار می توانند آنها را خریداری کنند به شرطی که تمام مبلغ خودرو را الان پرداخت نمایند تا آنها بتوانند خودروها را از کارخانه خارج کنند.
در این مدل جدید تبلیغات کلاهبرداران، به عنوان نمونه برای دنا پلاس قیمت ۱۴۰ میلیون تومان تعیین شده در حالی که قیمت این خودرو در بازار ۲۶۴ میلیون تومان است.
همین اختلاف قیمت بالا عاملی شده تا برخی با پرداخت کل مبلغ به این کلاهبرداران به امید تحویل ۲ روزه خودرو و فروش آن در بازار در دام آنها افتاده و در نهایت نه خودرویی تحویل آنها شده و نه می توانند مبلغ پرداختی خود را از کلاهبردارانی که فراری شده اند پس بگیرند.
علاوه بر این تعدادی از محتکران خودرو هم به امید سود بالا هنوز آماری از محصولات احتکاری خود اعلام نکرده اند و با انتشار آگهی های فروش در صدد کسب سود بالاتر هستند. این محتکران در این تبلیغات مدعی هستند خودروها را ارزان تر از بازار می فروشند، البته خریدار باید با پرداخت تمام هزینه خودرو خودروهای بدون پلاک را از آنها تحویل بگیرند.

این در حالی است که بنا بر اعلام سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، مهلت پارکینگ‌ها برای عرضه خودروهای احتکار شده سوم خرداد تمام شد و از این تاریخ به بعد مبنای برخورد بازرسان و سایر دستگاه‌هایی که در این طرح همکاری می‌کنند مواجهه با احتکار است و اگر خودرویی بدون پلاک در پارکینگ‌ها وجود داشته باشد تحت عنوان احتکار برای آن پرونده تشکیل می‌شود، در صورت تایید احتکار مالک خودروها ملزم هست خودروها را به قیمت درب کارخانه عرضه کند.

کلاهبرداری

به گفته رئیس سازمان حمایت، در حالت دوم اگر مالک از این روند تمکین نکند، دستگاه‌های قضایی اقدام خواهند کرد و خودرو دوباره در اختیار خودروساز قرار می‌گیرد تا در قالب قرعه کشی و طرح های فروش با قیمت مصوب در اختیار مردم قرار گیرد.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید: