با ۷۵۰ میلیون فیدلیتی هفت نفره بهمن موتور را بخرید|شرایط و زمان
برنامه جدید فروش نقدی محصولات بهمن موتور

فروش جذاب محصول جدید بهمن موتور.فروش نقدی و پیش فروش دو شیوه فروش در بهمن موتور است.فروش نقدی بهمن موتور به دلیل قیمت بالا در بازار طرفدار زیادی پیدا کرده است.فروش نقدی دیگنیتی پرستیژ بهمن موتور . بهمن موتور این مدل را با شرایط خاص عرضه می کند.
فروش ویژه فیدلیتی بهمن خودرو بدون قرعه کشی
چهارشنبه هفته آینده فیدلیتی با قیمت پایه ۷۷۲ میلیون تومان عرضه میشود.
خودروی فیدلیتی چهارشنبه هفته آینده در بورس کالا عرضه میشود، قیمت پایه این خودرو از لاماری و هایما کمتر بوده و افراد بیشتری میتوانند برای آن ثبت سفارش کنند، قیمت پایه فیدلیتی ۷۷۲ میلیون تومان بوده و ۷۵۰ خودرو در هفته آینده عرضه میشود.
شرایط فروش نقدی محصولات بهمن موتور
از صبح دیروز، برنامه فروش نقدی محصولات ایران خودرو شامل فیدلیتی در دو تیپ و دیگنیتی پرستیژ و وانت کارا ۲ کابین، آغاز شده است.
از دیروز ساعت ۱۰، طرح فروش نقدی جدید بهمن موتور آغاز شده که این طرح در راستای ابلاغ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت است که سال گذشته در مجلس شورای اسلامی تصویب شده بود. در همین راستا، در این طرح امکان ثبت نام یک دستگاه از محصولا شرکت بهمن موتور، برای مادرانی که فرزند دوم و مابعد آنها پس از تاریخ قانون مذکور (۱۴۰۰/۰۸/۲۴) متولد شدهاند، در قالب فروش نقدی و به صورت آنلاین از صبح دیروز تا پایان روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۰/۱۰/۱۲ از طریق سایت امکانپذیر خواهد بود.
محصولات قابل خریداری و قیمت آنها، به شرح جدول زیر خواهد بود:
شرایط فروش فیدلیتی پرایم تیپ 2 – دی 1401
شرکت بهمن موتور می خواهد تا فروش رسمی فیدلیتی پرایم تیپ ۲ (نسخه ۷ نفره) را ویژه دی ۱۴۰۱ آغاز کند.
به گزارش پایگاه خبری اسب بخار، بهمن موتور برنامه عرضه جدید فیدلیتی پرایم ۷ نفره را در بورس کالا اعلام کرده و می خواهد تا در ۲۱ دی ۱۴۰۱، فروش این خودرو را با قیمت پایه ۷۷۲ میلیون تومان انجام دهد. در این عرضه بورس کالا، ۷۵۰ دستگاه از این کراس اوور گروه بهمن به فروش می رسد.برای شرکت در این شرایط فروش نیاز است که در هنگام خرید ۵۰ درصد بهای خودرو پرداخت شود. به مبلغ پیشنهادی مشتریان، ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده (بر اساس قیمت پیشنهادی مشتری) و هزینه های جانبی اضافه خواهد شد. همچنین بر اساس قوانین جدید خرید خودرو از بورس کالا، افرادی که از ابتدای سال ۱۳۹۸ از خودروسازان داخلی( چه خصوصی و چه دولتی) محصولی را خریداری کرده اند، نمی توانند در این طرح های فروش شرکت کنند.
فیدلیتی پرایم جدید به جعبه دنده ۶ سرعته دو کلاچه تَر (W-DCT) مجهز است و دسته دنده الکتریکی دارد. همچنین سیستم تهویه، تعلیق، پایداری و قوای محرکه آن ارتقا پیدا کرده است. این خودرو به امکاناتی مانند سقف پانوراما، سنسور نور، فرمان کمکی برقی، کروز کنترل، تهویه الکتریکی دستی، صندلی های جلوی برقی، گرمکن صندلی های جلو، درِ صندوق برقی، ترمز پارک برقی، اتوهلد، چهار کیسه هوا، دوربین ۳۶۰ درجه، تریم داخلی چرم مصنوعی، دوربین ثبت وقایع، رادار خطی، رادار نقطه کور و… مجهز است. پیشرانه فیدلیتی پرایم جدید مانند گذشته از نوع ۱.۵ لیتری توربوشارژر ۱۵۶ اسب بخار با گشتاور ۲۳۰ نیوتن متر است.
مشخصات فنی دیگنیتی پرستیژ بهمن موتور
دانگفنگ Fengon ix5 که بهمن آن را دیگنیتی نامیده، اولین کراساوور کوپه مونتاژی کشور به حساب میآید که در مدت کوتاه از عرضه توانسته توجهات بسیاری را به خود جلب نماید. با این حال نسخه اولیه یا همان پرایم علیرغم ظاهر اسپرت و جوانپسندانه، از نظر فنی یک کراساوور معمولی نشان داد و با موتور 1.5 لیتری توربو و جعبهدنده اقتصادی CVT نظر مشتریان خود را جلب کند. اما در نسخه پرستیژ اوضاع کاملاً تغییر کرده است. در این مدل یک پیشرانه 2 لیتری توربو GDI جایگزین انجین 1.5 لیتری قبلی شده و گیربکس 6 سرعته AT ساخت پاورتک نیز قدرت را به چرخهای جلویی منتقل میکند.
مهمترین تغییر صورت گرفته روی نسخه پرستیژ در بخش فنی صورت گرفته است. یعنی جایی که پیشرانه نه چندان قدرتمند 1.5 لیتری توربو جای خودش را به انجین 2 لیتری توربو GDI داده است تا شاهد قدرتنمایی 228 اسب بخاری و گشتاور 355 نیوتنمتری باشیم.
آنگونه که خودروبانک نوشت، گیربکس CVT هم با جعبهدنده 6 سرعته AT جایگزین شده تا ماشینبازها حس لذترانندگی بالاتری را تجربه نمایند. البته پرستیژ بدلیل موتور بزرگتر و گیربکس متفاوت و برخی جزئیات دیگر حدود 230 کیلوگرم سنگینتر شده اما این اختلاف وزن در برابر افزایش قدرت پیشرانه ناچیز به حساب میآید.
از دیگر مشخصات فنی دیگنیتی پرستیژ میتوان به سیستم تعلیق مکفرسون جلو و مولتیلینک عقب، ترمزهای چهارچرخ دیسکی، فرمان برقی و ساختار انتقال قدرت تکدیفرانسیل (جلو) اشاره نمود. ضمناً همانطور که اشاره شد باید در نظر داشت که موتورهای توربو GDI حساسیت بالایی به کیفیت سوخت و شرایط نگهداری دارند.
بهمن موتور در یک نگاه
شرکت بهمن موتور در ماههای پایانی سال 1331 هجری شمسی تحت عنوان شرکت سهامی ایران خلیج کو با سرمایه اولیه 600 هزار ریال تاسیس و به منظور انجام عملیات مربوط به نمایندگی و امور حمل و نقل از جمله حمل و نقل دریایی و حق العمل کاری نمایندگی های تجاری به ثبت رسید. به موجب پروانه تاسیس شماره 1620 مورخ 1338/2/8 وزارت صنایع و معادن ، بهره برداری از کارخانه مونتاژ موتور سیکلت از سال 1350 و پس از انجام مقدمات مربوط به افزایش سرمایه تا میزان 400 میلیون ریال، مونتاژ وانت سه چرخ با ظرفیت 200 کیلوگرم آغاز و سپس موضوع فعالیت شرکت به ساخت و مونتاژ انواع وانتهای مزدا شامل مدل های 1000 با ظرفیت 500 کیلوگرم و مدل 1600 با ظرفیت یک تن تغییر یافت. نام شرکت به موجب تصمیمات متخذه از سوی مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام مورخ 1350/3/17 از شرکت خلیج کو به شرکت سهامی خاص اتومبیل سازی مزدا، در تاریخ 1363/4/6، ایران وانت (شرکت سهامی خاص) و سپس در تاریخ 1370/12/12 از سهامی خاص به سهامی عام و در تاریخ 1377/4/28 به گروه بهمن تغییر یافت. پس از تغییرموضوع فعالیت و نام شرکت به گروه بهمن(سهامی عام) در سال 1377، مرکز بهمن موتور (ایران وانت) به عنوان یک واحد کسب و کار استراتژیک (SBU) با ساختاری مستقل ادامه فعالیت داد. از سال 1378 با همکاری مشترک با شرکت مزدا، تولید انواع سواری مزدا Mazda F ، Mazda 323 GLX و Mazda 323 FL آغاز گردید. در سال 1381 طی انعقاد قراردادی با میتسوبسشی موتورز ژاپن زمینه تولید انواع خودرو در شرکت فراهم گردید، همچنین شرکت موفق به دریافت گواهینامه ISO 14001 و OHSAS18000 ISO/TS 16949 و کسب 16 درصدی مالکیت سهام شرکت سایپا و کسب رتبه اول بورس گردید. در سال 1382 گروه بهمن به عنوان واحد نمونه صنعتی کشور و یکی از صد شرکت برتر معرفی و با تولید خودروهای سواری دو دیفرانسیل (SUV) با عرضه خودرو دو دیفرانسیل پاجرو به بازار خودروهای دو دیفرانسیل وارد شد. در سال 1385 شرکت خودروی سواری مزدا 3 را تولید و با تولید سواری ون با نام نارون به بازار خودروهای سواری ون ورود پیدا کرد، در سال 1386 گروه بهمن به عنوان یکی از 100 شرکت برتر بورس اوراق بهادار تهران معرفی گردید. سال 1388 خودروی سواری مزدا 3 جدید و خودروی وانت تک کابین و دوکابین کاپرا در شرکت تولید گردید. سال 1389 تولید مزدا سواری 2 و 3 جدید آغاز و جایزه چهار ستاره تعالی سازمانی در حوزه ی منابع انسانی اخذ گردید همچنین در سال 1391 تولید خودروی مزدا سواری 1600، خودروی سواری B50 و خودرو مینی تراک در شرکت آغاز گردید و در سال 1392 مرکز بهمن موتور به عنوان شرکت بهمن موتور مستقل گردید. در سال 1393 با هدفگذاری افزایش ساخت داخل محصولات خودرویی، ارتقاء خودکفایی با تولید وانت کارا 1.7 و کارا 2 محقق گردید. در همین سال شرکت بهمن موتور به دریافت گواهینامه اشتهار 3 ستاره جایزه ملی کیفیت خودرو از سازمان ملی استاندارد ایران "AINQA" نائل گردید. از سال 1395 و در پی واگذاری سهام شرکت به بخش خصوصی، دگرگونی قابل ملاحظه ای در روند فعالیتهای توسعه ای شرکت بوجود آمد.
استراتژی جدید شرکت بر محور توسعه و بهسازی زیرساخت های تولید، افزایش تولید و بهره برداری بیشتر از ظرفیتهای خالی، افزایش خودکفائی، ارتقا شاخص های مالی، ایجاد تنوع در محصولات تولیدی، پویایی شرکت های تابعه، کسب رضایت هر چه بیشتر مشتریان از طریق بهینه سازی و افزایش کیفیت تولیدات، ارائه خدمات بعد از فروش و تامین قطعات یدکی ارزان و قابل دسترس را در دستور کار خود قرار داده و بر تسریع در انجام برنامه های اجرایی تاکید نمود. سلسله اقدامات توسعه ای صورت پذیرفته، در سال 1396، با افزایش صد درصدی میزان تولید و کسب رتبه 47 در 100 شرکت برتر ایران نمود پیدا کرد. از سال 1397 با اعمال تحریم های ظالمانه، شرکت بهمن موتور با وجود ایجاد محدودیت ها و مشکلات عدیده در تعاملات بین المللی، با راهکارهایی نسبت به یافتن و همکاری مشترک با شرکای جدید در تعریف پروژه های خودرویی اقدام نموده است. در ادامه فعالیت های صورت پذیرفته، در حوزه توسعه محصولات جدید در شرکت بهمن موتور، از سال 1396 پروژه تولید سواری B30 با هدف گذاری تولید انبوه و درصد ساخت داخل بالا با توجه به قابلیتها و ظرفیتهای سهامداران عمده شرکت، جهت ورود به بخش خودروهای سواری اقتصادی تعریف و اجرایی گردید از سال 1397 با همکاری مشترک با شرکت گریت وال-برند هاوال، تولید SUV محصول HAVAL-H2 و عرضه محدود HAVAL-H9 صورت پذیرفت. در خصوص برند هاوال می توان به بزرگترین تولیدکننده SUV در بزرگترین بازار دنیا (چین) اشاره نمود.
دیدگاه تان را بنویسید