پایگاه خبری خانه فوتبال:

ایران خودرو بزرگترین خودروساز ایران و خاورمیانه است.ایران خودرو با نام ایران ناسیونال آغاز به کار کرد.ایران خودرو انواع خودروهای بنزینی و دیزلی سبک و سنگین را تولید می کند.ایران خودرو سعی در بروز رسانی تولیدات دارد.ایران خودرو نبض بازار را کنترل می کند.

 تصمیم عجیب ایران خودرو برای تولید پژو چیست؟

 این خبر برای متقاضیان این گروه خودرویی محبوب می تواند ناخوشایند باشد. مسیر تولید و فروش خانواده پژو در سال آینده دستخوش تغییرات گسترده می شود. این خبر برای متقاضیان این گروه خودرویی محبوب می تواند ناخوشایند باشد.
صنعت خودرو در ایران یکی از صنایع مهم و پرسود اقتصاد کشور می‌باشد. این صنعت با بیش از نیم قرن سابقه فعالیت، از دهه شصت با تأسیس شرکت‌های خودروسازی در ایران آغاز شد. در حال حاضر، بیش از ده شرکت خودروسازی در ایران فعالیت دارند و تولیدات متنوعی از خودروهای سواری، خودروهای تجاری، و خودروهای خاص را تولید می‌کنند. این صنعت به عنوان یکی از منابع اصلی اشتغال و تولید در ایران محسوب می‌شود. همچنین، بازار داخلی ایران نقش مهمی در تحولات و توسعه‌های این صنعت ایفا کرده و همچنان توانمندی‌ها و چالش‌های خود را داراست.
ایران خودرو برنامه ریزی کرده تا تولید و فروش خانواده پژو را در سال آینده کاهش دهد. این اتفاق را با توجه به خیل متقاضیان این گروه خودرویی در بازار می توان به زلزله ای در بازار خودروی کشور تعبیر کرد.
آن طور که خودروساز ساکن کیلومتر ۱۴ جاده مخصوص برنامه ریزی کرده قرار است سال آینده در مجموع حدود ۱۶۲ هزار دستگاه انواع محصولات ایران خودرو با برند پژو در خطوط تولید تکمیل شود. این در شرایطی است که این خودروساز تا پایان آذر سال جاری حدود ۲۰۹ هزار دستگاه انواع پژو را در خطوط تولید خود تکمیل و پیش بینی کرده در سه ماهه انتهایی سال جاری نیز تولید حول و حوش ۵۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه دیگر از محصولات خود با برند پژو را نهایی کند. 

بنابراین آبی های جاده مخصوص قصد دارند در پایان سال جاری در مقابل ستون تولید گروه پژو تیراژ تولیدی نزدیک به ۲۶۳ هزار و ۶۰۰ دستگاهی را ثبت کنند. ​
اما برنامه ریزی این خودروساز برای سال آینده از کاهش تولید سبد محصولاتی گروه پژو حکایت دارد.
آبی های جاده مخصوص قصد دارند سال ۱۴۰۳ در مجموع نزدیک به ۱۶۲ هزار دستگاه از محصولات خود با برند پژو تولید کنند.​

مقایسه تیراژ تولید احتمالی در سال جاری با برنامه ریزی تولید گروه پژو در سال آینده حکایت از افت بیش از ۳۸ درصدی تولید گروه پژو دارد. این اتفاق نشان می دهد دیگر خانواده پژو جایگاه پیشین را برای مدیران این خودروساز ندارد و آنها قصد دارند تا سمت و سوی سرمایه گذاری خود را تغییر داده و سهم محصولات دیگر را در سبد محصولاتی خود افزایش دهند.
همین اتفاق در ارتباط با فروش خانواده پژو نیز اتفاق می افتد و می تواند به نوعی زنگ خطر را برای مشتاقان این گروه خودرویی به صدا در آورد.​

ایران خودرو

ایران خودرویی ها تا پایان فصل پاییز سال جاری بیش از ۲۱۳ هزار و ۵۰۰ دستگاه انواع پژو را برای متقاضیان خود فاکتور کردند. آبی های جاده مخصوص به دنبال این هستند تا در فصل زمستان امسال فروش نزدیک به ۵۵ هزار و ۵۰۰ دستگاهی از محصولات حاضر در سبد محصولاتی گروه پژو را نهایی کرده تا تیراژ فروش این خانواده خودرویی در پایان ۱۴۰۲ در مجموع به حوالی ۲۶۹ هزار دستگاهی برسد.

اما ایران خودرویی مشغول برنامه ریزی هستند تا فروش محصولات خود با برند پژو را در سال ۱۴۰۳ تا نزدیکی ها ۱۶۲ هزار و ۱۵۰ پایین بیاورند. این اتفاق به زبان درصد یعنی ایران خودرو به دنبال این است تا فروش خود را از محل خانواده پژو را نزدیک به ۴۰ درصد کاهش دهد. این میزان افت تولید خانواده پژو با توجه به حجم تقاضا همان زلزله ای است که در سال آینده می تواند بازار خودرو را تحت تاثیر خود قرار دهد.

البته ایران خودرویی ها در زمان تهیه این صورت های مالی قصد خداحافظی با پژو پارس را داشتند اما بعد از واکنش بازار به این خبر و همچنین نارضایتی متقاضیانی که برای این خودرو در دور اول فروش محصولات خودروسازان از مسیر سامانه یکپارچه نام نویسی و حاضر نبودند محصولات پیشنهادی ایران خودرو را به جای آن دریافت کنند، معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت اعلام کرد چالش بوجود آمده درباره پژو پارس در سطح دولت مطرح شده و قرار است ایران خودرویی ها با اخذ مجوز های لازم از سازمان ملی استاندارد تولید پژو پارس را در سال آینده ادامه دهند.

با توجه به اظهارات منوچهر منطقی این احتمال وجود دارد که تیراژ تولید و فروش خانواده پژو در سال آینده بیشتر از برآورد درج شده در صورت های مالی ایران خودرو باشد.

البته فراموش نکنیم کاهش تیراژ خانواده پژو توسط ایران خودرویی ها در سال آینده حتمی خواهد بود بنابراین قیمت بازاری این گروه خودرویی تحت تاثیر کاهش عرضه صعودی می شود. این افت تیراژ تولید و فروش را می توان به تصمیم سخت ایران خودرویی ها برای این گروه خودرویی محبوب تعبیر کرد که می تواند قیمت بازاری این خودرو  را در سال آینده تحت تاثیر خود قرار دهد. 

با دوستان خود به اشتراک بگذارید: