پایگاه خبری خانه فوتبال:

تغییر در واریز سودسهام عدالت.سهام عدالت جهت کمک به معیشت مردم طراحی شد. سهام عدالت دارای سود است برای سهامداران.سود جذاب سهام عدالت به حساب مردم واریز می شود.خبرهای سهام عدالت را با ما دنبال کنید.

آزادسازی سهام عدالت در راه است؟

بعد از ابلاغ مصوبه جدید شورای عالی بورس به زودی مجامع شرکت‌های استانی سهام عدالت که ۳۰ ماه متوقف بودند، برگزار خواهد شد. کارشناسان معتقدند این موضوع می تواند موجب ایجاد موج جدیدی از عرضه ها در بازار سرمایه شود.

طرحی که تحت عنوان سهام عدالت از دولت نهم اجرایی شد قصد داشت تا اقشار کم درآمد و دهک های پایین جامعه را در سهام داری و سودآوری شرکت های بورسی شریک کند و به نوعی برای این طبقه از جامعه، امکان سرمایه گذاری بلند مدتی را فراهم کند تا این طیف نیز بتوانند از سود این سرمایه گذاری در آینده بهره مند شوند.

لازم به ذکر است روشی که برای مدیریت سهام عدالت وجود داشت، شامل دو روش مستقیم و غیر مستقیم می شد. در روش مستقیم مدیریت سهام عدالت بدون هیچ گونه واسطه به خود فرد سهام دار منتقل می شد و در روش غیر مستقیم برای آزاد سازی سهام عدالت مالکیت و مدیریت این سهام به شرکت های سرمایه گذاری استانی واگذار خواهد شد.

به بیانی دیگر در روش مستقیم مدیریت، حفظ و نگهداری از سهام بر عهده ی خود سهام دار و در روش غیر مستقیم شرکت های سرمایه گذاری هر استان مسئولیت مدیریت سهام عدالت افراد را در اختیار دارند و فقط سود ماهیانه از سهامی که تحت مدیریت آن ها قرار دارد را برای افراد واریز می شود.

بالاخره شاهد بازگشایی نماد شرکت های استانی خواهیم بود؟

گفتنی است  با تصویب شورای عالی بورس نماد های شرکت های استانی در اسفند ماه سال 99 متوقف شده اند و قرار بود تا این نماد ها بعد از برگزاری مجامع مربوط به انتخاب هیئت مدیره بازگشایی شوند که با توجه به عدم وصول مدلی برای این کار، تا کنون شاهد توقف این نماد ها بودیم.

بر این اساس تمامی نمادهای شرکت های استانی ، با توجه به عدم برگزاری مجامع مالی در دو سال گذشته و عدم تصویب صورت های مالی در مجمع سهامداران متوقف هستند. از طرفی  باید به این نکته اشاره کرد که افرادی که مدیریت این شرکت ها را برعهده داشتند، قبل از آزادسازی سهام عدالت(قبل از اردیبهشت ماه سال 1399) انتخاب شده بودند و نیاز است که مجمع در خصوص انتخاب اعضای هیئت مدیره جدید هم بر گزار شود.

اما بالاخره بعد از دو سال،  اخیرا مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس، در گفت و گویی با اشاره به به آخرین مصوبات شورای عالی بورس در مورد سهام عدالت، اظهار کرد: جلسات شورای عالی بورس ماهانه برگزار می‌شود و مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت با مدلی که شورای عالی بورس تصویب کرده برگزار خواهد شد. بنابراین بعد از برگزاری مجامع با مصوبه شورای عالی بورس نمادها بازگشایی خواهند شد، چرا که اساسا نماد این شرکت‌ها  با مصوبه شورای عالی بورس متوقف شده بود. همچنین در صورت ابلاغ مصوبه شورای عالی بورس احتمالا تا پایان تابستان مجمع دو شرکت استانی سهام عدالت به صورت پایلوت برگزار خواهد شد.

موج جدید عرضه ها در بورس از راه می رسد؟

اگرچه با توجه به توقف نماد شرکت های استانی در بورس، که تنها نمادهای متوقف در بورس هستند لزوم بازگشایی آن ها ضروری است اما همواره یکی از دغدغه هایی که برای فعالان بازار سرمایه وجود داشت، ایجاد موج جدیدی از عرضه به واسطه ی بازگشایی این نماد ها هستند.

گفتنی است با توجه به مصاحبه مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اشاره وی به برگزاری مجامع شرکت های استانی تا آخر تابستان، به نظر می رسد می توان شاهد بازگشایی این نمادها در پاییز باشیم. این در حالی است که با توجه به مدت زمان طولانی بسته بودن این نمادها، طبیعی است که به محض بازگشایی آن ها بسیاری از دارندگام این سهام، قصد فروش آن را داشته باشند که با توجه به شرایط این روزهای بازار سرمایه به نظر می رسد می تواند موج جدیدی از عرضه ها را در این بازار کم عمق پدید رقم بزند./ تسنیم

 واریز مرحله اول سود سهام عدالت از این تاریخ

معاون مشارکت‌ های مردمی بهزیستی آذربایجان شرقی از وضع قانون اختصاص سهام عدالت به مددجویان بهزیستی خبر داد.

جواد ایمان‌زاده، معاون مشارکت‌های مردمی بهزیستی آذربایجان شرقی درباره وعده مشاور رییس سازمان بورس درباره واگذاری سهام عدالت برای مددجویان بهزیستی اظهار داشت: قانون مربوط به تخصیص سهام عدالت به مددجویان بهزیستی وضع شده است ولی شیوه‌نامه اجرایی هنوز ابلاغ نشده است.

فعالیت صندوق‌های سرمایه‌گذاری نیکوکاری از طریق بورس در آذربایجان شرقی

وی درباره فعالیت صندوق‌های سرمایه‌گذاری نیکوکاری از طریق بورس در آذربایجان شرقی نیز گفت: زمانی که بورس رونق داشت کارگزاری‌ها در این خصوص اعلام آمادگی کردند و چندین صندوق نیکوکاری از طریق بورس ایجاد شد که سرمایه اولیه نیز توسط خیرین و خود آن‌ها تامین شده بود و جنب و جوش خاصی در این حوزه وجود داشت.

معاون مشارکت‌های مردمی بهزیستی آذربایجان شرقی ادامه داد:حتی در آن برهه زمانی جامعه معلولین نیزدوره های آموزشی مختلفی برای خانواده‌ها برگزار می‌کردند، ولی پس از ریزش سنگین بورس فعالیت‌ها در این حوزه کاهش یافت.

ایمان‌زاده خاطرنشان کرد: بهزیستی نیز به عنوان یک دستگاه دولتی اجازه ورود به این حوزه را ندارد و ما فقط می‌توانیم نقش تشویقی برای آموزش در این حوزه ایفا کنیم و نمی توانیم اجباری برای ایجاد جمعیت خیریه داشته باشیم.

افزایش 213 درصدی میزان مستمری مددجویان

همچنین فرگل صحاف، مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی نیز در جمع خبرنگاران خاطرنشان کرد: در طول ۲۳ ماه دولت سیزدهم یک هزار و ۴۱۳ واحد مسکونی ساخته و ۱۷ هزار و ۶۴۰ مورد توانمندسازی پایدار از طریق ایجاد و پایدار کردن شغل انجام شده است.

وی ادامه داد: در این مدت میزان مستمری ۲۱۳ درصد افزایش یافته و ۱۸ هزار پشت نوبت به چرخه بهزیستی وارد شده‌اند و کل پشت نوبتی در آذربایجان‌شرقی صفر شده است. همچنین مراکز اورژانس اجتماعی استان بیش از ۳۲ هزار مشاوره حضوری و ۱۴۰ هزار مشاوره تلفنی انجام داده‌اند، و در مراکز مشاوره میزان حصول سازش زوجین خواستار طلاق، ۲۰ درصد است که بیشتر از نُرم کشوری می‌باشد.

وی ادامه داد: در مراکز نگهداری شبانه روزی ۲۶ هزار و ۱۰۲ نفر تحت مراقبت هستند و تعداد ارائه خدمات پیشگیری از معلولیت ۴۲۶ هزار و ۸۳۰ مورد بوده است.

فرگل صحاف مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه مستمری بگیران استان ۹۳ هزار و ۶۱۶ نفر است، توضیح داد: تعداد خانه‌های کودک و نوجوان ۲ مرکز است که ۳۳۵ فرزند در این خانه‌ها نگهداری می‌شود و همچنین تعداد فرزندان امدادبگیر از اعتبارات سازمان ۱۶۰۵ و تعداد فرندان هدایت شده به زندگی مستقل ۲۵ نفر است.

واگذاری 54 کودک به فرزندخواندگی در یک سال اخیر

وی در خصوص آمار فرزندخواندگی در آذربایجان‌شرقی توضیح داد: تعداد واگذاری به فرزندخواندگی ۵۴ کودک بوده که بر اساس شرایط خانواده‌ها و اولویت‌ها این کار انجام می‌شود، همچنین برای سهولت کار سامانه فرزندخواندی از سال ۹۹ راه اندازی شده است.

مدیرکل بهزیستی استان با اشاره به پرداخت بیمه تامین اجتماعی ۲ هزار و ۳۷۱ زنان سرپرست خانوار و یک هزار و ۹۴ زنان سرپرست روستایی عنوان کرد: همچنین در یک سال گذشته توانمندسازی یک هزار و ۲۹۸ زن سرپرست خانوار انجام شده است.

فرگل صحاف مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی ادامه داد: ۲۹ هزار و ۶۸ قلم تامین وسایل کمک توانبخشی و ۷۰۰ مورد خرید خدمات توانپزشکی و دندانپزشکی انجام شده و در

۴۹ تعداد مراکز شبانه روزی ۲ هزار و ۴۰۷ نفر از خدمات استفاده می‌کنند. ۴ هزار و ۹۷۸ دانش آموز معلول هم در استان داریم که کمک هزینه دریافت می‌کنند.

صحاف با بیانکه ۷ هزار و ۴۶۳ مورد غربالگری پیشگیری از معلولیت ژنتیک انجام شده است، گفت: تعداد مرکز تخصصی درمان و بازتوانی معتادان ۷۰ مرکز می‌باشد که ۲۵ هزار و ۱۷۰ نفر خدمت گیرنده در یک سال گذشته داشته‌اند.

وی ادامه داد: تعداد واحد مسکونی واگذار شده در سال گذشته ۶۶۲ واحد و تعداد کمک به ودیعه و اجاره مسکن ۷۰ مورد بوده است و در ده سال عملکرد تامین مسکن ۸ هزار و ۲۵۷ مورد بوده است.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌شرقی در خصوص وضعیت کودکان کار خیابانی در استان خاطرنشان کرد: کودک کار خیابانی و کارتن خواب نداریم بلکه همه دارای خانواده هستند و شب‌ها بعد از فروش وسایلشان به خانه برمی‌گردند./ شهربورس

سهام عدالت جدید شامل چه کسانی میشود؟

وزیر اقتصاد در خصوص سهام عدالت توضیح داد: همچنین در خصوص سهام عدالت، مصوبه دولت انجام شده، به زودی با تایید مجلس آن را هم نهایی می‌کنیم و مسئله‌ی عرضه سهام عدالت ایثارگران، بهزیستی و کمیته امداد هم خاتمه پیدا می‌کند.

خاندوزی گفت: دومین تکلیفی که در مجلس معین شده بود، مربوط به رد دیون بود که از مجموع ۱۳۰ هزار میلیارد تومان رد دیون، ۱۱۹ هزار میلیارد تومان از رد دیون تعیین تکلیف شده است، ۹۰ هزار میلیارد تومان برای تامین اجتماعی، ۲۰ هزار میلیارد تومان برای بنیاد شهید، ۹ هزار میلیارد تومان برای صندوق بازنشستگی که تخصیص پیدا کرد.

وی در پایان گفت: افزایش سرمایه بانک‌ها نیز مورد تاکید مجلس بود که حدود ۳۵ هزار میلیارد تومان، برای افزایش سرمایه بانک‌های دولتی مصوبه دریافت شد و بخشی از افزایش سرمایه پالایشگاه شازند نیز برای افزایش سرمایه بانک‌ها و افزایش قدرت اعتبار دهی بانک‌ها تخصیص پیدا کرده است که در مراحل نقل و انتقال است.

سخنگوی کانون سهام عدالت کشور گفت: امسال شناسایی اقشار آسیب پذیر تحت پوشش نهادهای حمایتی برای اختصاص سهام عدالت در حال انجام است.

حیدری سخنگوی کانون سهام عدالت کشور گفت: مجلس، قانونی برای جاماندگان سهام عدالت تصویب و دولت هم اعلام کرده که بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی(ره) و سایر نهادهای حمایتی موظف به شناسایی اقشار آسیب پذیر تحت پوشش خود برای اختصاص سهام عدالت هستند.

او می گوید: تا سال آینده سهام عدالت برای افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی اختصاص پیدا می کند و امسال برنامه ای برای سایر اقشار نداریم.

سخنگوی کانون سهام عدالت کشور گفت: هیچ مرجعی برای ثبت نام سهام عدالت به صورت حضوری و غیرحضوری وجاهت قانونی ندارد.

او می گوید: پیامک های حاوی لینک درخصوص سهام عدالت کلاهبرداری است و برخی کافی نت ها با فریب شهروندان به جای سهام عدالت، ثبت نام سجام را انجام می دهند درحالی که ثبت نام سهام عدالت انجام نمی شود.

حیدری گفت: سود سهام عدالت از طریق پایگاه اینترنتی آن قابل پیگیری است، شهروندان پس از مراجعه به این پایگاه حتما شماره شبای خود را چک کنند.

او می گوید: شماره تلفن ۱۵۶۹ پاسخگوی سوالات شهروندان درخصوص سهام عدالت است.

سخنگوی کانون شهام عدالت کشور گفت: هشتاد درصد شهروندان دارای برگه سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی هستند که سود واریزی این مرحله برای آنان ۶۰۰ هزار تومان بوده است.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید: